ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 σε στεριά και θάλασσα«ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΗΛΑΝΤΙΟ»

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 σε στεριά και θάλασσα«ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΗΛΑΝΤΙΟ»
21 Φεβ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΑΝΤΙ, ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2 και ώρα : 12:00
Η παρέλαση του καρναβαλιού στην παραλία του Λευκαντίου ξεκινά με τη συμμετοχή ομάδων καρναβαλιστών συλλόγων, αθλητικών σωματείων, σχολείων και ανεξάρτητων συμμετοχών από όλο το Ληλάντιο

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ και ώρα : 11:00
Στην παραλία Αγ. Νικολάου (Μπούρτζι)Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ.Νικολάου.
Πλατεία Προσφύγων Ν. Λαμψάκου Διοργάνωση Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος ”Αναξαγόρας” Ν. Λαμψάκου Διοργάνωση: Δήμος Χαλκιδέων, Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), η Δημοτική Ενότητα Ληλαντίου, η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας και ο ΟΠΑΣΤΕ συνδιοργανώνουν, σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Λιμένων Ν. Εύβοιας.

Σχετικά Άρθρα

Συναυλία με τον Χορωδιακό Σύλλογο Χαλκίδας και τη Χορωδία 50+
3 Ιούλ

Ένα δροσερό μουσικό ταξίδι θα απολαύσουμε την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι), απο τον Χορωδιακό Σύλλογο Χαλκίδας και τη Χορωδία 50+. Διευθύνουν: Ζήσης Κολιογιώργης και Μαρία Κωτσή. Είσοδος ελεύθερη.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP