ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ & Δ.Α.Κ «Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ & Δ.Α.Κ «Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
27 Μαρ

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, στο πλαίσιο των αναβαθμίσεων των κλειστών Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, πραγματοποίησε τις παρακάτω εργασίες.
Στα κλειστά γυμναστήρια Ν. Αρτάκης και Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Χαλκίδας «Μελίνα Μερκούρη», εγκαταστάθηκαν νέοι σύγχρονοι ηλεκτρονικοί πίνακες και χρονόμετρα 24 δευτερολέπτων, τα οποία θα διευκολύνουν πλέον την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης κλπ .
Επιπλέον, στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Αρτάκης, τοποθετήθηκαν δυο (2) νέοι 12θέσιοι πάγκοι και στο αίθριο χώρο μεταξύ γηπέδου και αποδυτηρίων τοποθετήθηκε σκέπαστρο για τη συνένωση των δυο χώρων, με σκοπό την προστασία των αθλητών από τις καιρικές συνθήκες.

Σχετικά Άρθρα

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΟΑΠΠΕΧ
12 Μαρ

Η Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του ΔΟΑΠΠΕΧ, με αφορμή τον αιφνίδιο  θάνατο του συζύγου της αγαπημένης μας Προέδρου Αργυρούλας Ελληνικού – Ζλακώνη και επί σειρά ετών Νομικού, ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΖΛΑΚΩΝΗ, εκφράζουμε προς την Πρόεδρο μας, τον υιό της Στέφανο και την οικογένεια του εκλιπόντος, τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης
31 Οκτ

Ο Σύλλογος «Ο Καλός Σαμαρείτης» πραγματοποιεί εκστρατεία για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που θα προσφερθούν στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας, την Περιφέρεια Στ.Ελλάδας και την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ. Όποιος επιθυμεί να προσφέρει τρόφιμα ή παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης, θα υπάρχει χώρος […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP