Βρέθηκε το φορτηγάκι του ΔΟΑΠΠΕΧ, που είχε κλαπεί 12/2

Βρέθηκε το φορτηγάκι του ΔΟΑΠΠΕΧ, που είχε κλαπεί 12/2
31 Μαρ

Στην περιοχή του Άγιου , σε δασική περιοχή και πλησίον κεραιών κινητής τηλεφωνίας , βρέθηκε παρατημένο το φορτηγάκι του ΔΟΑΠΠΕΧ, μάρκας FORD που είχε κλαπεί στις 12 Φεβρουαρίου από τον εσωτερικό χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας .
Για το γεγονός αυτό ενημερώθηκε η υπηρεσία μας τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 27 Μαρτίου από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της Ν. Αρτάκης. Άμεσα κλιμάκιο στελεχών του ΔΟΑΠΠΕΧ μετέβη στο σημείο και το παρέλαβε με όχημα οδικής βοήθειας .
Διαπιστώθηκε ότι το φορτηγάκι έχει υποστεί φθορές / ζημιές σχετικά μικρού μεγέθους , και δεν παρατηρήθηκε να έχουν αφαιρεθεί στοιχεία του (πχ πινακίδες, σήματα, κλπ)
Το φορτηγό αυτό κατόπιν επισκευής του , θα κυκλοφορεί και πάλι υπό τη δικαιοδοσία του ΔΟΑΠΠΕΧ, για τις ανάγκες μεταφοράς εξοπλισμού εκδηλώσεων και στολισμού, αρμοδιότητας του Οργανισμού.

Σχετικά Άρθρα

Ημερίδα για τον Χαλκιδαίο Νομικό, Γεώργιο Μ.Παπαχατζή
1 Νοέ

Ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκίδας και την Εταιρεία Ευβοϊκών Σπουδών, Τοπικό Τμήμα Χαλκίδας διοργανώνουν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 7.30μμ, στο ξενοδοχείο Παλίρροια, ημερίδα με θέμα: “Καθηγητής Γεώργιος Μ.Παπαχατζής, ο Χαλκιδαίος Μεγάλος της Νομικής Επιστήμης (25 χρόνια). Ομιλητές: Βλάσιος Ι.Παπαγρηγορίου, ομότιμος καθηγητής Νικόλαος Β.Ρόζος, Αντιπρόεδρος Συμβουλίου Επικρατείας ε.τ. […]

Συναυλία Μια αγκαλιά τραγούδια, με τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ
26 Ιούλ

Τα Μουσικά Σύνολα μαζί με τις “Νεανικές Μουσικές Πνοές” σε μια ξεχωριστή συναυλία, τραγουδούν μεγάλους Έλληνες ποιητές και συνθέτες που άφησαν το στίγμα τους στην ψυχή μας και στην πνευματική μας κληρονομιά. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 21.00, στην πλατεία της Δημοτικής Πινακοθήκης- ΑΣΑΧ, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP