Βρέθηκε το φορτηγάκι του ΔΟΑΠΠΕΧ, που είχε κλαπεί 12/2

Βρέθηκε το φορτηγάκι του ΔΟΑΠΠΕΧ, που είχε κλαπεί 12/2
31 Μαρ

Στην περιοχή του Άγιου , σε δασική περιοχή και πλησίον κεραιών κινητής τηλεφωνίας , βρέθηκε παρατημένο το φορτηγάκι του ΔΟΑΠΠΕΧ, μάρκας FORD που είχε κλαπεί στις 12 Φεβρουαρίου από τον εσωτερικό χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας .
Για το γεγονός αυτό ενημερώθηκε η υπηρεσία μας τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 27 Μαρτίου από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της Ν. Αρτάκης. Άμεσα κλιμάκιο στελεχών του ΔΟΑΠΠΕΧ μετέβη στο σημείο και το παρέλαβε με όχημα οδικής βοήθειας .
Διαπιστώθηκε ότι το φορτηγάκι έχει υποστεί φθορές / ζημιές σχετικά μικρού μεγέθους , και δεν παρατηρήθηκε να έχουν αφαιρεθεί στοιχεία του (πχ πινακίδες, σήματα, κλπ)
Το φορτηγό αυτό κατόπιν επισκευής του , θα κυκλοφορεί και πάλι υπό τη δικαιοδοσία του ΔΟΑΠΠΕΧ, για τις ανάγκες μεταφοράς εξοπλισμού εκδηλώσεων και στολισμού, αρμοδιότητας του Οργανισμού.

Σχετικά Άρθρα

Ριζική ανανέωση και αναβάθμιση του υπαίθριου Δημοτικού Θεάτρου «Ορέστη Μακρή» στο Πάρκο Λαού
30 Ιούλ

Ριζική είναι η ανανέωση του Θεάτρου «Ορέστη Μακρή» αφού για πρώτη φορά το Θέατρο αποκτά εργονομικότητα και  καλύτερες συνθήκες σχετικά με τη λειτουργία του, με σκοπό την άνεση και την ασφάλεια των θεατών. Συγκεκριμένα έχουν υλοποιηθεί οι εξής εργασίες:1. Ελαιοχρωματισμός κτιριακών εγκαταστάσεων και κερκίδων. 2. Φύτευση καλλωπιστικών φυτών και λουλουδιών. 3. Εγκατάσταση συστήματος αυτόματου ποτίσματος. […]

2ο τουρνουά βόλεϊ με τη συμμετοχή των ομάδων ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS
28 Σεπ

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση στη Χαλκίδα και με ολοκληρωμένο το νέο πρωταγωνιστικό ρόστερ θα κάνει στο κοινό της Χαλκίδας η ομάδα βόλεϊ των ανδρών του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS. Απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό η ομάδα της Χαλκίδας θα εγκαινιάσει για πρώτη φορά το Τάραφλεξ του κλειστού Κανήθου, σε ένα τουρνουά που θα προσφέρει […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP