Επιμορφωτική Ημερίδα για τον Αυτισμό

Επιμορφωτική Ημερίδα για τον Αυτισμό
31 Μαρ

Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: “Η συνεισφορά της Γνωστικής Ψυχολογίας στη διαχείριση του Παιδαγωγικού λάθους και της θετικής επιστήμης της συμπεριφοράς στον Αυτισμό” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου 2017, απο τις 8.00 έως τις 14.00 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας.
Συνδιοργάνωση:
Σχ.Συμβ. 2ης Π.Δ.Ε. Εύβοιας
Σχ.Συμβ. 5ης Ε.Π.Π.Α. Εύβοιας
ΚΕΔΔΥ Εύβοιας

Σχετικά Άρθρα

Μουσική βραδιά με τη Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος στη Χαλκίδα
18 Ιούλ

Ο μήνας Ιούλιος φέτος στη Χαλκίδα είναι ξεχωριστός, αφού είναι αφιερωμένος στη μουσική και τις Φιλαρμονικές. Εξαιρετικές μπάντες έχουν φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα στην πόλη μας (Φ.Ο Αστυνομίας, Στρατού), από το ΔΟΑΠΠΕΧ, χαρίζοντάς μας μοναδικές μουσικές βραδιές. Έτσι λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία, την Κυριακή 23 Ιουλίου και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι), να […]

Αποκατάσταση των προδιαγραφών, του Κλειστού Γυμναστηρίου Αυλίδας
7 Ιούν

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα χωροθέτησης των μπασκετών στο κλειστό γυμναστήριο Αυλίδας, προέβη σε προέκταση εξωτερικής σιδηροκατασκευής, καλυμμένη με θερμομονωτικό υλικό (πάνελ), για τη δημιουργία εσοχής και στις δύο πλευρές του γηπέδου, με σκοπό την εγκατάσταση των μπασκετών, προκειμένου να τηρηθούν οι σωστές προδιαγραφές και διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου, του κλειστού γυμναστηρίου Αυλίδας.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP