ΑΕΚ Χαλκίδας – Μικτή Ομάδα Αστυνομίας Στ.Ελλάδας

ΑΕΚ Χαλκίδας - Μικτή Ομάδα Αστυνομίας Στ.Ελλάδας
3 Απρ

Φιλικός Αγώνας Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 και ώρα 16.30, στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας, μεταξύ της ΑΕΚ Χαλκίδας και της Μικτής Ομάδας Αστυνομίας Στ.Ελλάδας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Χαμόγελο του Παιδιού και επιπλέον θα υπάρχει κουμπαράς για την ενίσχυση του οργανισμού και τις δράσεις του.

Σχετικά Άρθρα

Παράσταση Καραγκιόζη στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας
20 Σεπ

Στα πλαίσια δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκίδας με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, θα πραγματοποιηθεί παράσταση καραγκιόζη για τα παιδιά, με ελεύθερη είσοδο, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία Μάλλιου στο Κόκκινο Σπίτι.

Παράσταση Θεάτρου Σκιών «Η επανάσταση των ξωτικών»
4 Δεκ

Ποιος νόμιζε ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα κυλίσουν ομαλά?Τα ξωτικά του Αï Βασίλη θα σκαρώσουν ένα τσούρμο ζαβολιές για να σαμποτάρουν τηνγιορτή.Ο Καραγκιόζης καλείται να σώσει τα Χριστούγεννα.Θα τον βοηθήσετε? Τρέξετε μικροί και μεγάλοι για μια σπαρταριστή περιπέτεια με γέλια!!-Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου.Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6972717187-Είσοδος δωρεάν

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP