Διάκριση μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου “Ν.Σκαλκώτας” Χαλκίδας

Διάκριση μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου Ν.Σκαλκώτας Χαλκίδας
18 Απρ

Η 12χρονη σπουδάστρια Καρυοφυλλιά Παπαδημητρίου απέσπασε το τρίτο βραβείο στην Α’ κατηγορία του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Κιθάρας, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, στις 9 και 10 Απριλίου 2017.
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας, Λίλιαν Ζλακώνη συγχαίρει το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας, τον καθηγητή Δημήτρη Δερδενέ και τη σπουδάστρια για την επιτυχία τους.

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα λάτιν χορού, στη Δημοτική Σχολή Χορού
18 Οκτ

Τι κοινό έχουν η Αβάνα, το Μπουένος Άιρες, το Ρίο ντε Τζανέιρο, η πόλη του Μεξικού με την πόλη της Χαλκίδας; Μα φυσικά χορεύουν σε εκρηκτικούς λάτιν ρυθμούς! Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα στη Δημοτική Σχολή Χορού, Μεσσαπίων & Προαστίου, τηλ. 2221082897.

Παράσταση Καραγκιόζη Φιλανθρωπικού Σκοπού
8 Νοέ

Το θέατρο Σκιών του Κωνσταντίνου Ντούμπα παρουσιάζει τον “Καραγκιόζη Προφήτη”, συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, με καλλιτεχνική επιμέλεια του Χρήστου Μαρμαρινού, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12 το μεσημέρι στον κινηματογράφο ODEON (Πρώην Μάγια), Χαλκίδα. Συμμετοχή: 7 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν στον Πανευβοϊκό Σύλλογο “Ο Καλός Σαμαρείτης”. Με την ευγενική υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ και […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP