Η τέχνη του γκράφιτι σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκίδας

Η τέχνη του γκράφιτι σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκίδας
19 Απρ

Την τέχνη του δρόμου, τα γκράφιτι, που αποτελούν δοκιμασμένη μέθοδο σε λερωμένους χώρους, επιστράτευσε ο Δήμος Χαλκιδέων για να αλλάξει την εσωτερική εικόνα σε επιφάνειες κτιρίων.
Πρόκειται για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο ΔΑΚ Χαλκίδας, που είχαν υποστεί εσωτερική ρύπανση από ανεξέλεγκτα μουτζουρώματα και στις οποίες χρησιμοποιήθηκε η τέχνη του γκράφιτι.
Ο Δήμος Χαλκιδέων προτίθεται να αντιμετωπίσει κατά τον ίδιο τρόπο και άλλες επιφάνειες, είτε σε δημοτικά κτίρια είτε σε κοινόχρηστους χώρους.

Σχετικά Άρθρα

Συναυλία σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Νίκος Σκαλκώτας
12 Ιούν

Ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας “Νίκος Σκαλκώτας”, σας προσκαλούν στη Συναυλία με τους Σπουδαστές των τάξεων Κιθάρας των καθηγητών : Ειρήνης Λάζου , Δημήτρη Ιωάννου και της τάξης Βιολοντσέλλου του καθηγητή Marcel Spinei , που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 7.30μμ. στο Θέατρο Παπαδημητρίου!

Η Εθνική μας Ομάδα Γυναικών μπάσκετ συναντά την Πορτογαλία στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου
16 Ιαν

Οι Χαλκιδέοι και όχι μόνο, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε για άλλη μια φορά τα κορίτσια της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης” στον αγώνα με την Πορτογαλία, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος FIBA 2019. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στις 17.00 […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP