Η τέχνη του γκράφιτι σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκίδας

Η τέχνη του γκράφιτι σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκίδας
19 Απρ

Την τέχνη του δρόμου, τα γκράφιτι, που αποτελούν δοκιμασμένη μέθοδο σε λερωμένους χώρους, επιστράτευσε ο Δήμος Χαλκιδέων για να αλλάξει την εσωτερική εικόνα σε επιφάνειες κτιρίων.
Πρόκειται για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο ΔΑΚ Χαλκίδας, που είχαν υποστεί εσωτερική ρύπανση από ανεξέλεγκτα μουτζουρώματα και στις οποίες χρησιμοποιήθηκε η τέχνη του γκράφιτι.
Ο Δήμος Χαλκιδέων προτίθεται να αντιμετωπίσει κατά τον ίδιο τρόπο και άλλες επιφάνειες, είτε σε δημοτικά κτίρια είτε σε κοινόχρηστους χώρους.

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική παράσταση “ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ’’
8 Αυγ

Μια κωμωδία για τη φιλία, το λάθος timing και τα μεγάλα σουξέ!Όλα ξεκινούν από μια… λάθος διάρρηξη. Ο Βλάσης Κουρούπας, ένας ταξιτζήςαπό τις Κουκουβάουνες, μπερδεύει τους ορόφους και μπαίνει στο σπίτι τουπάμπλουτου μουσικοσυνθέτη Διονύσιου Αβέρωφ με σκοπό να κλέψει. Ταπράγματα μπερδεύονται περισσότερο, όταν κάνει την εμφάνισή του οσυνεργός του, ο Μήτσος (αλλά αυτό δεν θα […]

«ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ» Διαγωνισμός της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος
22 Ιούλ

Μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου΄΄ Video: https://www.youtube.com/watch?v=soYbb3GJILk Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε με τρεις φωτογραφίες, ακόμα και του κινητού σας, να πείσετε μια επιτροπή δημιουργών ότι η δική σας αγάπη προβάλλει πειστικότερα, καλλίτερα και εντυπωσιακότερα τον τόπο σας, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να είσθε εκείνος ή εκείνη που θα κληθεί να δημιουργήσει, δηλαδή να […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP