Τρεις γαλάζιες σημαίες στον Δήμο Χαλκιδέων

Τρεις γαλάζιες σημαίες στον Δήμο Χαλκιδέων
17 Μάι

Από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία” στη χώρα μας, ανακοινώθηκαν οι φετινές βραβεύσεις ακτών και μαρινών.
Στις ακτές που βραβεύονται με Γαλάζια Σημαία το 2017 περιλαμβάνονται τρεις του Δήμου Χαλκιδέων: οι Αλυκές της Δροσιάς, η παραλία στο Λευκαντί και τα “Αστέρια”στη Χαλκίδα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη βράβευση μιας ακτής με την “Γαλάζια Σημαία” είναι η ποιότητα υδάτων σε αυτή να είναι “εξαιρετική”. Πρέπει επιπλέον να τηρούνται και τα υπόλοιπα 33 κριτήρια, τα οποία αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Σχετικά Άρθρα

Συναυλία σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας Νίκος Σκαλκώτας
20 Ιούν

Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και ώρα 18.30, στο Θέατρο Παπαδημητρίου, με είσοδο ελεύθερη, των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας “Νίκος Σκαλκώτας”, των τάξεων: Όλγας Κετσεμενίδου, Καλλιόπης Στρατάκια, Δημήτρη Κικίδη και Δήμητρας Στεφάνου.

Βίκος Street Relays Χαλκίδας, Συνέντευξη Τύπου
25 Οκτ

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου (Μέγαρο Κότσικα, παραλία), προκειμένου να ενημερωθείτε για το “Βίκος Street Relays Χαλκίδας 2017”. Θυμίζουμε ότι ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), με τον σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και τoν ΑΣ Αθλητική Ακαδημία Χαλκίδας, και έχοντας την […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP