bioMechanical festival – 1 έως 31 Ιουλίου 2017

bioMechanical festival - 1 έως 31 Ιουλίου 2017
20 Ιούν

Το Θέατρο Χαλκίδας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του bioMechanical festival, στον πολιτιστικό χώρο της Αυλιδείας Αρτέμιδος, από την 1 έως 31 Ιουλίου 2017.
Το Θέατρο Χαλκίδας στα πλαίσια του bioMechanical festival θα παρουσιάσει την τραγωδία του Ευριπίδη, ‘Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων’.
Το πλήρες πρόγραμμα και πληροφορίες για την διοργάνωση του bioMechanical festival, μπορείτε να βρείτε στον διαδικτυακό μας ιστότοπο www.bm-festival.com και σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση Εθελοντισμού, ώστε να γίνετε και εσείς η καρδιά του bioMechanical Festival, αναδεικνύοντας τον χώρο της Αυλιδείας Αρτέμιδος σε φάρο πολιτισμού.

Με τη συνεργασία της Π.Ε. Εύβοιας και του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Έναρξης EUROBASKET 2016 U20
1 Ιούλ

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση θα κηρύξει η Χαλκίδα την έναρξη για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για την Ελλάδα φέτος, που έχει τη χαρά και την τιμή η πόλη μας, να φιλοξενήσει στις σύγχρονες αθλητικές της εγκαταστάσεις, 15 με 24 Ιουλίου 2016. Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων Ανδρών (Β΄Κατηγορίας). Για πρώτη φορά η Χαλκίδα […]

Ετοιμαστείτε για άφθονο γέλιο και μιμήσεις, στο Καρναβάλι της Χαλκίδας, με τον Διονύση Ζάχο!
9 Μαρ

Ο γνωστός Performer και μίμος Διονύσης Ζάχος, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα, την Κυριακή 13 Μαρτίου, στην κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, οπότε και θα παρουσιάσει μαζί με τους Γιώργο Μανίκα και Στέλιο Χανταμπάκη το στεριανό μας Καρναβάλι! Άφθονο γέλιο, μιμήσεις και ….52 φωνές αγαπημένων (!!!) καλλιτεχνών κι όχι μόνο, θα δώσουν ξεχωριστή νότα διασκέδασης στο φετινό […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP