bioMechanical festival – 1 έως 31 Ιουλίου 2017

bioMechanical festival - 1 έως 31 Ιουλίου 2017
20 Ιούν

Το Θέατρο Χαλκίδας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του bioMechanical festival, στον πολιτιστικό χώρο της Αυλιδείας Αρτέμιδος, από την 1 έως 31 Ιουλίου 2017.
Το Θέατρο Χαλκίδας στα πλαίσια του bioMechanical festival θα παρουσιάσει την τραγωδία του Ευριπίδη, ‘Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων’.
Το πλήρες πρόγραμμα και πληροφορίες για την διοργάνωση του bioMechanical festival, μπορείτε να βρείτε στον διαδικτυακό μας ιστότοπο www.bm-festival.com και σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση Εθελοντισμού, ώστε να γίνετε και εσείς η καρδιά του bioMechanical Festival, αναδεικνύοντας τον χώρο της Αυλιδείας Αρτέμιδος σε φάρο πολιτισμού.

Με τη συνεργασία της Π.Ε. Εύβοιας και του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Σχετικά Άρθρα

Ομάδες και Σύλλογοι της πόλης στηρίζουν δυναμικά τον Μαραθώνιο Αγάπης
2 Οκτ

Ομάδες και Σύλλογοι καθημερινά δηλώνουν τη στήριξη και συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο Αγάπης μέσα απο βίντεο που αναρτούν στα social media. Όπως ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, Ο Α.Σ. Ειρήνη Χαλκίδας, η θεατρική ομάδα Ανθηδώνας και άλλοι. Με το σύνθημα «Ας κάνουμε τον Μαραθώνιο της Χαλκίδας, οικογενειακή υπόθεση», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λ.Άμμου – Αλατσάτων – Μακεδονικών […]

Το 2ο TEDx Chalkida φιλοξενεί την έκθεση re-View
12 Μάι

Η έκθεση re-View σηματοδοτεί την έναρξη του διαλόγου των θεατών με τις εικαστικές τέχνες και τη σύγχρονη έκφανσή τους. Ο σκοπός της νέας αυτής πλατφόρμας είναι να προκαλέσει το κοινό να κοιτάξει με μεγαλύτερη προσοχή την δουλειά σύγχρονων, ανερχόμενων και καταξιωμένων, Ελλήνων καλλιτεχνών προκειμένου να καταλάβει, ότι η σύγχρονη Ελληνική δημιουργία έχει σημαντική αξία, έχει […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP