Μουσική βραδιά με την Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας

Μουσική βραδιά με την Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας
20 Ιούν

Ο μήνας Ιούλιος φέτος στη Χαλκίδα θα είναι ξεχωριστός, αφού είναι αφιερωμένος στη μουσική και τις Φιλαρμονικές. Εξαιρετικές μπάντες θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, απο τον ΔΟΑΠΠΕΧ, χαρίζοντάς μας ξεχωριστές μουσικές βραδιές.

Την έναρξη κάνει η Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00 στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι), την οποία θα απολαύσουμε σε ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα.
Είσοδος ελεύθερη.

Να σημειωθεί ότι μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε επίσης, τη Φιλαρμονική του Ελληνικού Στρατού (8 Ιουλίου), τη Φιλαρμονική της Πυροσβεστικής Ελλάδος (23 Ιουλίου), τη Φιλαρμονική Περιστερίου (26 Ιουλίου) και τη Φιλαρμονική Λωζάνης (12 Ιουλίου).

Σχετικά Άρθρα

Εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια του Συλλόγου Ποντίων Εύβοιας Οι Κομνηνοί
30 Αυγ

– 3 & 4 Σεπτεμβρίου 2017 “2ο Διήμερο Πολιτισμού & Λαογραφίας” Την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Ποντίων Εύβοιας “Οι Κομνηνοί” με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνει το “2ο Διήμερο Πολιτισμού & Λαογραφίας” που φέτος είναι αφιερωμένο στα 30 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου. KYΡIAKH 3 […]

Επιτυχημένη η συναυλία - αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλλου
7 Ιούν

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, η συναυλία – αφιέρωμα στην Σωτηρία Μπέλλου, που διοργάνωσε η Πολιτιστική Δραστηριότητα του Ιερού ναού της Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας, με την στήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ. Συμμετείχαν η Πολυφωνική Χορωδία της Αγίας Μαρίνας και πενταμελής κλασική ορχήστρα, που καταχειροκροτήθηκαν από το πυκνό […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP