Η Stand Up Comedy “Cineλθετε” στη Χαλκίδα

Η Stand Up Comedy Cineλθετε στη Χαλκίδα
26 Ιούν

Ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Θωμάς Ζάμπρας, μετά την τηλεοπτική επιτυχία στο ΣΚΑΙ, μεταφέρουν το χιούμορ της εκπομπής «Cineλθετε» στο θέατρο Ορέστη Μακρή (Πάρκο Λαού Χαλκίδα), την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.15.

Σε μιάμιση ώρα ασταμάτητου γέλιου, μιλούν για την καθημερινότητα, τις σχέσεις, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τα Τρίκαλα, τα σχολικά τους χρόνια, το facebook, τα ψυχολογικά τους, τον Μπάτμαν και τις πρώην τους. Αν έχετε και εσείς θέματα με την ποιότητα του τηλεοπτικού και κινηματογραφικού τοπίου στις ημέρες μας, ή απλά θέματα με την πρώην σας , η παράσταση «Cineλθετε» είναι ιδανική για εσάς. Μην τους χάσετε!

Τιμή εισιτηρίου: 10€ . Φοιτητικό /Ανέργων 8€

 

Σχετικά Άρθρα

Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση
5 Σεπ

«Με τα φτερά της Μουσικής», συναυλία με τα Μουσικά Σύνολα της ΦΟΧ και τον Δημήτρη Μπάση, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι) Χαλκίδα, διοργανώνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ. Συμμετέχουν: Γιώργος Δρακούλης, Μαρία – Στέλλα Παππά, Σταυρήνη Αργυροπούλου, Γιάννης Κομνηνός. Είσοδος ελεύθερη.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ «Σμύρνη… 100 Χρόνια μετά», από το Δημοτικό Ωδείο «Ν. Σκαλκώτας»
30 Ιούν

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού αφιερώματος για τα «100 χρόνια Εθνικής Μνήμης» από τη Μικρασιατική καταστροφή, το Δημοτικό Ωδείο «Ν. Σκαλκώτας», του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), παρουσιάζει  ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τίτλο: «Σμύρνη… 100 Χρόνια μετά», την Τετάρτη 6 Ιουλίου και ώρα 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο «Ορέστης Μακρής». Διευθύνει: ο Πάνος Στέλιος, με τη συμμετοχή της […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP