ΙΟΥΛΙΟΣ – ΜΗΝΑΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ

ΙΟΥΛΙΟΣ - ΜΗΝΑΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ
28 Ιούν

Ο μήνας Ιούλιος φέτος στη Χαλκίδα θα είναι ξεχωριστός, αφού είναι αφιερωμένος στη μουσική και τις Φιλαρμονικές. Εξαιρετικές μπάντες θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, απο τον ΔΟΑΠΠΕΧ, χαρίζοντάς μας μοναδικές μουσικές βραδιές.

Την έναρξη κάνει η Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00 στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι), την οποία θα απολαύσουμε σε ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα.
Είσοδος ελεύθερη.

Να σημειωθεί ότι μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε επίσης, τη Φιλαρμονική του Ελληνικού Στρατού (8 Ιουλίου), τη Φιλαρμονική Γενεύης (12 Ιουλίου), τη Φιλαρμονική της Πυροσβεστικής Ελλάδος (23 Ιουλίου) και τη Φιλαρμονική Περιστερίου (26 Ιουλίου)

Σχετικά Άρθρα

Έκθεση με θέμα τη Θάλασσα, τη Πέτρα, το Ξύλο και το Κοχύλι
28 Ιούλ

Έκθεση με θέμα τη Θάλασσα, τη Πέτρα, το Ξύλο και το Κοχύλι θα πραγματοποιηθεί από τον Δημήτρη Χρ. Πανταζή στις 28-29-30 Ιουλίου 2023 στον εκθεσιακό χώρο του Παλαιού Δημαρχείου Χαλκίδας, στην αίθουσα ”Αριστοτέλης” με την συμπαράσταση του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP