Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αγ.Μαρίνας

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αγ.Μαρίνας
29 Ιούν

Με τη συμπαράσταση του Δήμου Χαλκιδέων – Οργανισμού Πολιτισμού (ΔΟΑΠΠΕΧ), θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της Πολιτιστικής Δραστηριότητας Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας με τίτλο “Δώστε του χορού να πάει”.
Ένα πολύχρωμο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών, που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:30, στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας.

Γενικός συντονισμός και διοργάνωση: Ελισάβετ Γιασεμάνη
Συμμετέχουν: Το ελληνικό κέντρο Λαογραφικών Μελετών Παλαιού Φαλήρου ΕΛ. ΚΕ. ΛΑ. Μ, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πάλιουρα, ο Χορευτικός Σύλλογος Ερυθρών ¨Το Κρυεκούκι¨ και η Πολιτιστική Δραστηριότητα Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας.
*Το Φεστιβάλ θα πλαισιώσει Φιλανθρωπικό Παζάρι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας.
Είσοδος: Ελεύθερη

Σχετικά Άρθρα

Ποντιακή επιθεώρηση Ζωή και κότα με χαβίτς και με κορκότα
19 Σεπ

Η εξ’αναβολής ποντιακή επιθεώρηση με τίτλο “Ζωή & Κότα με Χαβίτς και με κορκότα” θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00 στο θέατρο Ορέστης Μακρής. Ενημερώνουμε τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Εύβοιας “Οι Κομνηνοί”, ότι τα εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί από την προηγούμενη φορά ισχύουν κανονικά. “ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ […]

Ο Πρίγκιπας Λεμόνης
1 Αυγ

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:00 μ.μ. : Παιδική Θεατρική Παράσταση, «Ο Πρίγκιπας Λεμόνης» από το Θέατρο του Βορρά, στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή «Πάρκο Λαού». Το Θέατρο του Βορρά φέτος το Χειμώνα παρουσιάζει το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γ. Σακελλαρίδη «Ο πρίγκιπας Λεμόνης». Μια διαδραστική παράσταση, με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του Πρίγκιπα Λεμόνη! Τα […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP