Την Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας απόλαυσε η Χαλκίδα

Την Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας απόλαυσε η Χαλκίδα
4 Ιούλ

Ο μήνας Ιούλιος φέτος στη Χαλκίδα θα είναι ξεχωριστός, αφού είναι αφιερωμένος στη μουσική και τις Φιλαρμονικές. Εξαιρετικές μπάντες θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, απο τον ΔΟΑΠΠΕΧ, χαρίζοντάς μας ξεχωριστές μουσικές βραδιές.
Την έναρξη έκανε η Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, την οποία απολαύσαμε σε ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα.
Αρχιμουσικός της Μπάντας της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ο Ανθυπαστυνόμος ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης.

Ο Δήμαρχος Χαλκίδας μετά το πέρας της μουσικής βραδιάς τίμησε τον Αρχιμουσικό κ.Μητσόπουλο και την Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας με αναμνηστική πλακέτα.

Σχετικά Άρθρα

Βρέθηκε το φορτηγάκι του ΔΟΑΠΠΕΧ, που είχε κλαπεί 12/2
31 Μαρ

Στην περιοχή του Άγιου , σε δασική περιοχή και πλησίον κεραιών κινητής τηλεφωνίας , βρέθηκε παρατημένο το φορτηγάκι του ΔΟΑΠΠΕΧ, μάρκας FORD που είχε κλαπεί στις 12 Φεβρουαρίου από τον εσωτερικό χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας . Για το γεγονός αυτό ενημερώθηκε η υπηρεσία μας τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 27 Μαρτίου από το αρμόδιο […]

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
11 Νοέ

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας  (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ), θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη  13 Νοεμβρίου  2019  και ώρα 19:00 και την Πέμπτη 14/11 και ώρα 13:00 , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κότσικα» [Φαρμακίδου 15, 1ος όροφος] και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:   ΘΕΜΑ: Κατάρτιση προϋπολογισμού Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP