Την Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας απόλαυσε η Χαλκίδα

Την Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας απόλαυσε η Χαλκίδα
4 Ιούλ

Ο μήνας Ιούλιος φέτος στη Χαλκίδα θα είναι ξεχωριστός, αφού είναι αφιερωμένος στη μουσική και τις Φιλαρμονικές. Εξαιρετικές μπάντες θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, απο τον ΔΟΑΠΠΕΧ, χαρίζοντάς μας ξεχωριστές μουσικές βραδιές.
Την έναρξη έκανε η Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, την οποία απολαύσαμε σε ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα.
Αρχιμουσικός της Μπάντας της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ο Ανθυπαστυνόμος ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης.

Ο Δήμαρχος Χαλκίδας μετά το πέρας της μουσικής βραδιάς τίμησε τον Αρχιμουσικό κ.Μητσόπουλο και την Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας με αναμνηστική πλακέτα.

Σχετικά Άρθρα

Έκτακτα  μέτρα λόγω καύσωνα σε ανοικτούς Δημοτικούς Αθλητικούς Χώρους
2 Αυγ

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τις επόμενες ημέρες αναμένεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ, αποφάσισε την εφαρμογή έκτακτων μέτρων για τη λειτουργία των ανοικτών Δημοτικών αθλητικών του χώρων.  Συγκεκριμένα από σήμερα Δευτέρα 2 […]

Σταδιακή Επαναλειτουργία ΔΟΜΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΟΑΠΠΕΧ
17 Μάι

Κατόπιν ανακοίνωσης  του Υπουργείου Πολιτισμού-Γραφείο Γενικού Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού,   από  τη Δευτέρα 18  Μαΐου  2020 και μόνο για τους σπουδαστές άνω των έντεκα (11) ετών, επαναλειτουργούν οι Δομές Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσηςτου ΔΟΑΠΠΕΧ, που περιλαμβάνουν το Δημοτικό Ωδείο «Ν. Σκαλκώτα» και τη Δημοτική Σχολή Χορού. Από τις 25 Μαΐου θα επιτρέπεται η λειτουργία και των λοιπών […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP