Μοναδική μουσική βραδιά από τη Φιλαρμονική της Γενεύης

Μοναδική μουσική βραδιά από τη Φιλαρμονική της Γενεύης
13 Ιούλ

Μία μοναδική μουσική βραδιά με την MMPLO Φιλαρμονική της Γενεύης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου, στην πλατεία Μάλλιου της Χαλκίδας.
Ήταν μια βραδιά, ενταγμένη στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Χαλκιδέων και ειδικότερα στον μήνα των Φιλαρμονικών, τον Ιούλιο.
Στο τέλος της συναυλίας, που ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη επιτυχία του Μάνου Χατζηδάκι, από τον δίσκο “Ποτέ την Κυριακή”, ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης συνεχάρη τον μαέστρο της Φιλαρμονικής Ivo Panetta και τα μέλη αυτής, για την υπέροχη βραδιά που προσέφεραν και για το γεγονός ότι συμπεριέλαβαν τη Χαλκίδα στο καλοκαιρινό μουσικό πρόγραμμα τους.
Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος ανέφερε ότι τις φετινές εκδηλώσεις για την πολιούχο της Χαλκίδας Αγία Παρασκευή, θα λαμπρύνει με την παρουσία της την παραμονή της γιορτής, εκτός από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλκιδέων και η αντίστοιχη του Πολεμικού Ναυτικού.

Σχετικά Άρθρα

Αναστολή λειτουργίας Δημοτικού Ωδείου «Ν.Σκαλκώτας» και Δημοτικής Σχολής Χορού Χαλκίδας
5 Φεβ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου «Ν.Σκαλκώτας» και της Δημοτικής Σχολής Χορού Χαλκίδας.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΟΑΠΠΕΧ
13 Σεπ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές   στις παρακάτω καλλιτεχνικές του δομές. Σε εφαρμογή των μέχρι τώρα πρωτοκόλλων υγιεινής και σε αναμονή των νέων που θα εκδώσουν τα συναρμόδια υπουργεία, ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει λάβει ήδη όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, τόσο των μαθητών, όσο και του […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP