Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO Εφήβων – Νεανίδων

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO Εφήβων – Νεανίδων
26 Σεπ

Ακόμα μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα φιλοξενήσει η Χαλκίδα, που θα προσελκύσει πλήθος κόσμου και αθλητικούς συλλόγους.
Πρόκειται για το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO Εφήβων – Νεανίδων», που θα διεξαχθεί στην πόλη μας, από Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, στο Κλειστό Γήπεδο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης».
Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τη διοργάνωση και όπως πάντα στέκεται αρωγός σε δράσεις, που προάγουν τον αθλητισμό στη νεολαία μας.
Το πρόγραμμα των αγώνων, όπως έχει ανακοινωθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία TAE KWON DO

Σχετικά Άρθρα

Προκριματική Φάση Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Γυναικών 2025 Ελλάδα- Τσεχία
6 Νοέ

Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», θα διεξαχθεί η Προκριματική Φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Γυναικών, όπου η Ελληνική Ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι, υποδέχεται την Ομάδα της Τσεχίας , την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17:00, μπαίνοντας στο δρόμο του Ευρωμπάσκετ γυναικών 2025.Η Εθνική Γυναικών κάνει στη Χαλκίδα το πρώτο εντός έδρας […]

Το Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΤ
22 Φεβ

Η επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΤ, κάνει αναφορά στο μοναδικό Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας, για την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα αναφέρει: 21/02/2017: Σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του ΕΟΤ Σειρά σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων με τουριστικό ενδιαφέρον, που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα, έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΕΟΤ με αντίστοιχες αποφάσεις του Γ.Γ. […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP