Στον Μαραθώνιο Αγάπης και η Ομάδα της Κύμης

Στον Μαραθώνιο Αγάπης και η Ομάδα της Κύμης
27 Σεπ

Δυναμικά στηρίζει τον Μαραθώνιο Αγάπης, η Ομάδα της Κύμης.
Σήμερα, στον αγιασμό της Ομάδας παρουσία της Διοίκησης και του Τεχνικού Επιτελείου, βρέθηκε η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία ενημέρωσε σχετικά με το Chalkida Bridges Marathon και τόσο οι παίκτες όσο και οι υπόλοιποι παριστάμενοι, μαζί με τον Πρόεδρο, κ.Αλέξανδρο Θεοδώρου, αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση συμμετοχής στον Αγώνα Αγάπης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και έχει βέβαια, φιλανθρωπικό σκοπό.

Μάλιστα, η Ομάδα της Κύμης εξέφρασε τη στήριξή της και με έναν άλλο τρόπο, θέλοντας να επικοινωνήσει τον Μαραθώνιο Αγάπης. Φωτογραφήθηκε με τα μπλουζάκια του Chalkida Bridges Marathon!

 

Σχετικά Άρθρα

Μουσική βραδιά με τη Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος στη Χαλκίδα
18 Ιούλ

Ο μήνας Ιούλιος φέτος στη Χαλκίδα είναι ξεχωριστός, αφού είναι αφιερωμένος στη μουσική και τις Φιλαρμονικές. Εξαιρετικές μπάντες έχουν φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα στην πόλη μας (Φ.Ο Αστυνομίας, Στρατού), από το ΔΟΑΠΠΕΧ, χαρίζοντάς μας μοναδικές μουσικές βραδιές. Έτσι λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία, την Κυριακή 23 Ιουλίου και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι), να […]

Αγιασμός Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής
22 Σεπ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), σας γνωρίζει, ότι ο αγιασμός για τη λειτουργία του Π.Κ.Α. κατά τη νέα σχολική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ., παρουσία αντιπροσωπείας μαθητών του 2ου Δημ. Σχολ. Χαλκίδας.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP