Αγιασμός στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Αγιασμός στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.
27 Σεπ

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγώγης ξεκίνησε τη λειτουρία του και οι αιτήσεις σχολείων για επίσκεψη είναι πάρα πολλές και απο σχολεία εκτός Χαλκίδας.

Σήμερα, επ’ ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς και με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και επιμόρφωση των Σχολικών Τροχονόμων, πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο από τον Εκπαιδευτή του Π.Κ.Α., κ.Ρούσσο και το Διοικητή της Τροχαίας Χαλκίδας, κ.Κουκουβίνο, σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Εύβοιας και την επιτροπή Α/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Χαλκιδέων.
Πριν την έναρξη του σεμιναρίου, τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, παρουσία και μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας. Επίσης παρέστησαν η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, που ευχήθηκε καλή εκπαιδευτική χρονιά, ο διευθυντής του Οργανισμού, Φώτης Γκούνης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Κατερίνα Καλαμιώτη – Κυριάκου, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σπύρος Κουτσαύτης, που χαιρέτησαν την εκδήλωση.

Για δηλώσεις συμμετοχής, στο τηλέφωνο: 2221351128

Σχετικά Άρθρα

Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου - Καβοντορίτικος Πέρυσι 400 χορευτές, φέτος ακόμα περισσότεροι (βίντεο)
19 Ιαν

400 χορευτές πέρυσι στην παραλία Χαλκίδας ένωσαν τα χέρια τους…  Ακόμα περισσότεροι φέτος… Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018. Δηλώστε Συμμετοχή   Καβοντοριτικο στην παραλια της Χαλκιδας Δημοσιεύτηκε από GoHalkida στις Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP