Διεθνή πιστοποιητικά διαδρομών για το «4ο Chalkida Bridges Marathon»

Διεθνή πιστοποιητικά διαδρομών για το «4ο Chalkida Bridges Marathon»
3 Οκτ

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί ο αγώνας, για πρώτη φορά, έχει επίσημα ενταχθεί στο καλεντάρι και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος έχει την επίβλεψη και πιστοποίηση των διαδρομών και συνδιοργανώνουν ο ΔΟΑΠΠΕΧ., η Ε.Α,Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας, οι σύλλογοι στίβου του Δήμου Χαλκιδέων και σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης».
Εξ αυτού του λόγου, μας κοινοποιήθηκε το «Διεθνές Πιστοποιητικό Μέτρησης» (International Measurement Certificate) και των δυο μεγάλων διαδρομών του «4ου Chalkida Bridges Marathon» (21,1 και 6χλμ), από τους διεθνείς οργανισμούς: AIMS-Association of International Marathons and Diastance Race (Διεθνής Σύνδεσμος Μαραθωνίων και Αγώνων Αποστάσεων) και τον IAAF- International Association of Athletic Federations (Διεθνής Ένωση Αθλητικών Ομοσπονδιών).

Σχετικά Άρθρα

Οι νικητές του Μαραθωνίου Αγάπης, ανά κατηγορία
16 Μάι

Νικητές στην κατηγορία Λύκεια – Γυμνάσια – Αγόρια Γιώργος Πετράκης – 3:20 Δεληγιάννης Θανάσης – 3:33 Παναγιώτης Μαργωμένος – 3:56 Νικητές στην κατηγορία Λύκεια – Γυμνάσια – Κορίτσια: Ναταλία Καζμερίδη – 3:43 Ελευθερία Μοναστηριώτη – 4:07 Γιαμαρέλου Μαρία – 4:14 Νικητές στην κατηγορία Δημοτικά – Αγόρια Αποστόλου Θ. – 3:51 Γροντής Ι. – 3:58 Παπαθεοδώρου […]

Λήψη έκτακτων μέτρων- Ακύρωση INFLUENCE FESTIVAL- με τη Χορευτική ομάδα «Incar Dance Company»
21 Ιούλ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (Ε.Δ.Ε.Κ.Φ.), που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για τις συνθήκεςκαύσωνα και για αύριο Σάββατο 22 Ιουλίου, είμαστε στη δυσάρεστη θέση για την ΑΚΥΡΩΣΗ τουINFLUENCE FESTIVAL- με τη Χορευτική ομάδα «Incar Dance Company» (για Σάββατο 22/7), καθώς αυτό που προέχει είναι ασφάλεια και υγεία τόσο των καλλιτεχνών, όσο και των πολιτών.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP