Dirt Games Challenge: 35 οδηγοί, μια χωμάτινη διαδρομή, ένα μοναδικό θέαμα

Dirt Games Challenge: 35 οδηγοί, μια χωμάτινη διαδρομή, ένα μοναδικό θέαμα
22 Οκτ

Το Dirt Games Challenge επέστρεψε στην Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκίδας, απο όπου ξεκίνησε πέρυσι. Την Κυριακή το πρωί, όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναμετρήσεις ανάμεσα σε 18 αυτοκίνητα και 17 φόρμουλες, σε μια χωμάτινη διαδρομή, με στόχο τον καλύτερο χρόνο.
Την διοργάνωση είχε αναλάβει το ΑΣΜΑ, με τη στήριξη του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων και την έγκριση της OMAE «official» .

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, και το θέαμα ήταν μοναδικό για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο facebook, στη σελίδα του Gohalkida

(φωτογραφίες απο τον Γ.Παπανικολάου)

 

Σχετικά Άρθρα

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΟΑΠΠΕΧ
5 Σεπ

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ), θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κότσικα» [Φαρμακίδου 15, 1ος όροφος] και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ 1ο: ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΘΕΜΑ 2ο: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ […]

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ των ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΕΛΛΑΔΑΣ -ΚΡΟΑΤΙΑΣ.
12 Απρ

Στο πλαίσιο των αγώνων χειροσφαίρισης για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, η Χαλκίδα θα φιλοξενήσει τον αγώνα μεταξύ των Εθνικών ομάδων Ανδρών ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΡOΑΤΙΑΣ, που θα γίνει την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 18:00, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριου Κανήθου, «Τ. Καμπούρης».

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP