Βίκος Street Relays Χαλκίδας, Συνέντευξη Τύπου

Βίκος Street Relays Χαλκίδας, Συνέντευξη Τύπου
25 Οκτ

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου (Μέγαρο Κότσικα, παραλία), προκειμένου να ενημερωθείτε για το “Βίκος Street Relays Χαλκίδας 2017”.
Θυμίζουμε ότι ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), με τον σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και τoν ΑΣ Αθλητική Ακαδημία Χαλκίδας, και έχοντας την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκηρύσσουν:
• τους ομαδικούς αγώνες σκυταλοδρομίας κοινωνικού χαρακτήρα 4×2500μ., 2×5000μ.,
• τον ατομικό αγώνα αγωνιστικού χαρακτήρα 10 χιλιομέτρων, καθώς και
• τους αγώνες παιδικών σκυταλοδρομιών 4×50μ., 4×100μ.

Οι αγώνες των σκυταλοδρομιών στη Χαλκίδα έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την δωρεά αθλητικού υλικού στα σχολεία της Χαλκίδας με την μεγαλύτερη συμμετοχή και τους καλύτερους χρόνους (ομαδικό) και είναι ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς της μεγαλύτερης πανελλαδικής σειράς αγώνων δρόμου με την επωνυμία Βίκος Street Relays.
Είναι ο έβδομος αγώνας της σειράς και θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στη Χαλκίδα.

Σχετικά Άρθρα

Αποκριάτικο Γλέντι με χορό, τραγούδι και τσικνίσματα
12 Φεβ

Η πλατεία του Αγίου Νικολάου, όπου έχει στηθεί στέγαστρο, γέμισε με παραδοσιακές μουσικές, χορούς και όλους εσάς που γλεντήσαμε παρέα το βράδυ του Σαββάτου παρά τη βροχή και το κρύο. Μπορεί η κακοκαιρία να μας χάλασε τα γλέντια στις γειτονιές, όμως στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, ο Σύλλογος «Τ’ Αλωνάκι» μαζί με 25 πολιτιστικούς συλλόγους […]

Θεατρική Παράσταση: «ΟΜΕΡΤΑ : Η σιωπή των Ανδρών»
17 Ιούλ

Η Θεατρική Παράσταση «ΟΜΕΡΤΑ : Η σιωπή των Ανδρών», με τον Κώστα Σπυρόπουλο, θα ανέβει στο θέατρο «Ορέστης Μακρής», Πάρκο Λαού Χαλκίδας, την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00. Τιμές εισιτηρίων: 15,00 ευρώ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 12,00 ευρώ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ΑΝΕΡΩΝ, ΑΜΕΑ, ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο Πορθμός (Κακαρά). Περίληψη Άμα την πνίξεις… […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP