9th Master Bike MTB Open Race, την Κυριακή στο Αφράτι

9th Master Bike MTB Open Race, την Κυριακή στο Αφράτι
15 Νοέ

Ο αγώνας που έγινε θεσμός, με ονομασία 9th Master Bike MTB Open Race, έρχεται την Κυριακή 19/11/2017 ώρα 10π.μ., στα γυρίσματα Αφαρτίου στα Ιταλικά λατομία. Διοργάνωση Νέος Ποδηλατικός Όμιλος Χαλκίδας, με τη συμμετοχή του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων και την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αφρατίου.

Σχετικά Άρθρα

Εκδήλωση του Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας
4 Μάι

Θέατρο, ποίηση, μουσική και κίνηση συναντιούνται στην εκδήλωση του Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας “Νίκος Σκαλκώτας”, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μάη, στις 19.30, στο Θέατρο Παπαδημητρίου. Με τίτλο “Ο μύθος της Ιφιγένειας” θα δοθεί συναυλία απο τα Μουσικά Σύνολα. Είσοδος ελεύθερη.

Αναστολή Λειτουργίας Οργανωμένων Αθλητικών Εγκαταστάσεων
11 Νοέ

Σύμφωνα με την απόφαση της Κυβέρνησης που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 4899/6-11-2020 Τεύχος Β΄ περί επιβολής εκτάκτων μέτρων Προστασίας Δημόσιας Υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς covid-19 (lockdown)  ορίζεται ότι οι Οργανωμένες  Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις  τελούν σε αναστολή λειτουργίας και χρήσης έως 30/11/2020. [ γήπεδα ποδοσφαίρου , κλειστά γυμναστήρια , κολυμβητήριο] Από την ανωτέρω αναστολή εξαιρούνται […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP