Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
27 Νοέ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, που έχει οριστεί η 3η Δεκέμβρη, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, πραγματοποιεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, απο τις 10.30  το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Αβάντων (πίσω απο τον Ι.Ναό του Αγίου Νικολάου).

“Στολίζουμε το δικό μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο, κηρύττοντας την έναρξη των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην πόλη μας. Εορταστικό τόνο στην εκδήλωση θα δώσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων και ο Άγιος Βασίλης”

Σχετικά Άρθρα

Καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Δ.Ε. Ν.Αρτάκης
21 Ιούν

Εκδήλωση – συναυλία λήξης των μαθημάτων πραγματοποιεί το Μουσικό Εργαστήρι Δημοτικής Ενότητας Ν.Αρτάκης, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 8 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του παλαιού Δημαρχείου Αρτάκης.

Αναστολή Λειτουργίας Οργανωμένων Αθλητικών Εγκαταστάσεων
11 Νοέ

Σύμφωνα με την απόφαση της Κυβέρνησης που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 4899/6-11-2020 Τεύχος Β΄ περί επιβολής εκτάκτων μέτρων Προστασίας Δημόσιας Υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς covid-19 (lockdown)  ορίζεται ότι οι Οργανωμένες  Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις  τελούν σε αναστολή λειτουργίας και χρήσης έως 30/11/2020. [ γήπεδα ποδοσφαίρου , κλειστά γυμναστήρια , κολυμβητήριο] Από την ανωτέρω αναστολή εξαιρούνται […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP