«Αναζητώντας τις ρίζες μας μέσα από την πορεία του χρόνου και η μεσαιωνική τάφρος στην Σχολή Πεζικού Χαλκίδας»

«Αναζητώντας τις ρίζες μας μέσα από την πορεία του χρόνου και η μεσαιωνική τάφρος στην Σχολή Πεζικού Χαλκίδας»
20 Δεκ

Εκδήλωση με τίτλο «Αναζητώντας τις ρίζες μας μέσα από την πορεία του χρόνου και η μεσαιωνική τάφρος στην Σχολή Πεζικού Χαλκίδας» συνδιοργανώνουν η Εταιρεία Ευβοϊκών Σπουδών, ο Δήμος Χαλκιδέων και η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, στα πλαίσια του εορτασμού για τα 35 χρόνια του Λαογραφικού Μουσείου Χαλκίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Η φιλόλογος Αγγελική Κομποχόλη θα παρουσιάσει το θέμα: Αναζητώντας τις ρίζες μας μέσα από την πορεία του χρόνου. Μία λαογραφική ματιά.

Ο δικηγόρος Χρήστος Δήμου θα αναφερθεί στο τμήμα της μεσαιωνικής τάφρου που σώζεται μέσα στην Σχολή Πεζικού Χαλκίδας.

 

Σχετικά Άρθρα

Νησιώτικο-Λαϊκό Γλέντι στο Μπούρτζι, στην περιοχή Όαση
22 Αυγ

Ο σύλλογος «Η Όασις», με τη συμπαράσταση του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωσή του, με Νησιώτικο – Λαϊκό μουσικό πρόγραμμα, με τη Μαρία Κωνσταντινίδου στο τραγούδι, συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00, στην πλαζ Όασις Μπουρτζίου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

4 Σεπ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η Θεατρική παιδική παράσταση “ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ“ που επρόκειτο να γίνει σήμερα Δευτέρα (4/9, θέατρο Ορέστης Μακρής), αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Για τους ίδιους λόγους, η Θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!»(Τετάρτη 6/9), αναβάλλεται και επί του παρόντος δεν έχει ορισθεί νέα ημερομηνία. Όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια από την προπώληση, ισχύουν κανονικά. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, απευθυνθείτε αρμοδίως στα σημεία ή τουςιστοτόπους που προμηθευθήκατε τα […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP