Κούλουμα σε Χαλκίδα και Δημοτικές Ενότητες

Κούλουμα σε Χαλκίδα και Δημοτικές Ενότητες
14 Φεβ

Την Καθαρά Δευτέρα 19/2 και από ώρα 11:00, στη Χαλκίδα, καθώς και σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Χαλκιδέων: Ν. Αρτάκη (Λιμάνι), Παραλία Αυλίδας, Δροσιά (Παναγίτσα-Λιμανάκι) και Λευκαντί Βασιλικού, θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή, με σαρακοστιανά εδέσματα και άφθονο κρασί και μπύρα.

Το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Χαλκιδέων, του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας-ΔΟΑΠΠΕΧ, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Εύβοιας ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ (Υπουργείο Τουρισμού), σε συνεργασία του Οργανισμού Λιμένων Εύβοιας-ΟΛΝΕ και των Ναυπηγείων Χαλκίδας Α.Ε.

Μέγας χορηγός: Μπύρα FIX Ηellas.
Χορηγοί: Ένωση Ξενοδόχων, Ιδιοκτήτες Καταστημάτων Εστίασης & Επιχειρήσεων
Χορηγός Προϊόντων: ELBISCO

Σχετικά Άρθρα

«Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2020»  Μοναδικό θέαμα σε στεριά & θάλασσα !!!
11 Φεβ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στο ρυθμό της αποκριάς έχει μπει για τα καλά η πόλη της Χαλκίδας, με κορύφωση το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς και το «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ». Η έναρξη της αποκριάς (Σάββατο 8/2) έγινε με τουςμοναδικούς Batala, που ξεσήκωσαν με τύμπανά τουςόλο το εμπορικό κέντρο, μια όμορφη νότα χαράς και διασκέδασης για τους ανύποπτους περαστικούς, που […]

Η Χαλκίδα ντύνεται αποκριάτικα και είναι έτοιμη να κουρσέψει τον Ευβοϊκό!
9 Μαρ

Η Χαλκίδα μας στολίζεται και ντύνεται αποκριάτικα, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την τελευταία Κυριακή της αποκριάς, με το Θαλασσινό μας Καρναβάλι που θα κουρσέψουμε τον Ευβοϊκό. Σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε ένα μοναδικό ξεχωριστό θέαμα μέσα στη θάλασσα!

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP