Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής Ανδρέα Κατσικούδη – ΠΟΙΗΜΑΤΑ

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής Ανδρέα Κατσικούδη - ΠΟΙΗΜΑΤΑ
11 Ιούν

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στις 20:00 στο Cinemarian (Γενναίου Κολοκοτρώνη 42, Κουκάκι, Φιλοπάππου), θα γίνει η παρουσίαση  της ποιητικής συλλογής του Ανδρέα Κατσικούδη – ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

Θα  απαγγείλουν  ποιήματα η συγγραφέας Τέσυ Μπάιλα, ο συγγραφέας και ποιητής Κώστας Μπαϊρακτάρης και η ηθοποιός Χριστίνα Τσάτσου. Προλογίζει η Μαίρη Ανανιάδου (αντιδήμαρχος Αλίμου).

Θα προβληθούν φωτογραφίες του Α. Κατσικούδη.

Μουσική επιμέλεια: Μάγδα Τσιτσεκίδου

Ο Ανδρέας Κατσικούδης ταξιδεύει γράφοντας και φωτογραφίζοντας. Γυρίζει επίσης ταινίες μικρού μήκους και κάποτε θα  γίνει μουσικός! Γράφει ποιήματα εδώ και 30 χρόνια και κάποια από αυτά έχουν μπει σε ομαδικές ποιητικές συλλογές.

Στοιχεία βιβλίου:

Ανδρέας Κατσικούδης, ΠΟΙΗΜΑΤΑ, Ευβοϊκές Εκδόσεις ΚΙΝΗΤΡΟ 2018, επιλογή ποιημάτων και φωτογραφία Κονδυλένια Μπούσμπουρα, επιμέλεια Νίκη Καλέμη

ISBN 978-960-7103-67-3

Σχετικά Άρθρα

Νησιώτικο και λαϊκό γλέντι στην Ν.Λάμψακο
4 Ιούλ

Ο Σύλλογος «Αναξαγόρα» με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 και ώρα 9 το βράδυ, στην πλατεία της Ν.Λαμψάκου, πανηγύρι με νησιώτικο και λαικό τραγούδι, με ζωντανή ορχήστρα. Είσοδος Ελεύθερη.

Δράσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «ΑΡΕΘΟΥΣΑ»
7 Ιούν

Στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός νέου αρχαιολογικού μουσείου, ανοικτού στην κοινωνία, που αφορά και στο σήμερα και που μας αφορά, και με στόχο να αναστοχαστούμε και, ενδεχομένως, να αναδιαμορφώσουμε τη σχέση μας με την έννοια «μουσείο», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας doc-fest κα με την υποστήριξη του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP