Γλέντησε η Χαλκίδα την Κ.Δευτέρα με Γωγώ Τσαμπά

Γλέντησε η Χαλκίδα την Κ.Δευτέρα με Γωγώ Τσαμπά
24 Φεβ

Άφθονο κρασί και Σαρακοστιανά προσφέρθηκαν στους εκατοντάδες πολίτες που γιόρτασαν μαζί μας, τα Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα, στο γλέντι που διοργάνωσε ο ΔΟΑΠΠΕΧ στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.
Από νωρίς το πρωί ο κόσμος μαζεύτηκε στην πλατεία και το γλέντι άναψε με τη Γωγώ Τσαμπά που τραγούδησε ως αργά το μεσημέρι, με μικρούς και μεγάλους να χορεύουν και να γίνονται μια μεγάλη παρέα.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου «Τ’ Αλωνάκι» για τη βοήθειά τους, στην προετοιμασία των Σαρακοστιανών που προσφέρθηκαν στον κόσμο.

koulouma2

koulouma4

koulouma5

koulouma6

Σχετικά Άρθρα

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
27 Νοέ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, που έχει οριστεί η 3η Δεκέμβρη, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, πραγματοποιεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, απο τις 10.30  το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Αβάντων (πίσω απο τον Ι.Ναό του […]

Δωρεάν μαθήματα μουσικής από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Χαλκίδας
29 Οκτ

Τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Πολιτιστικού Οργανισμού Χαλκίδας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων σας ενημερώνουν ότι άρχισαν οι νέες εγγραφές στη Φιλαρμονική Ορχήστρα. Στη Φιλαρμονική λειτουργούν τμήματα δωρεάν εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής, από ομάδα καταξιωμένων καθηγητών. Στα τμήματα μπορούν να εγγραφούν μικροί και μεγάλοι μαθητές […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP