Γλέντησε η Χαλκίδα την Κ.Δευτέρα με Γωγώ Τσαμπά

Γλέντησε η Χαλκίδα την Κ.Δευτέρα με Γωγώ Τσαμπά
24 Φεβ

Άφθονο κρασί και Σαρακοστιανά προσφέρθηκαν στους εκατοντάδες πολίτες που γιόρτασαν μαζί μας, τα Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα, στο γλέντι που διοργάνωσε ο ΔΟΑΠΠΕΧ στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.
Από νωρίς το πρωί ο κόσμος μαζεύτηκε στην πλατεία και το γλέντι άναψε με τη Γωγώ Τσαμπά που τραγούδησε ως αργά το μεσημέρι, με μικρούς και μεγάλους να χορεύουν και να γίνονται μια μεγάλη παρέα.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου «Τ’ Αλωνάκι» για τη βοήθειά τους, στην προετοιμασία των Σαρακοστιανών που προσφέρθηκαν στον κόσμο.

koulouma2

koulouma4

koulouma5

koulouma6

Σχετικά Άρθρα

Χαλκίδα «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2021»
1 Ιούλ

Σε συνέχεια του πολιτιστικού προγράμματος «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2021», οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για το μήνα ΙΟΥΛΙΟ, στο Θέατρο «Ορέστης Μακρής» (Πάρκο Λαού), είναι οι εξής: 1.ΠΕΜΠΤΗ 1 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ: Παιδική Θεατρική Παράσταση, «Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΝΑΝΩΝ» (Γενική είσοδος 8€). 2.ΚΥΡΙΑΚΗ 4 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ: Προβολή ταινίας Μικρού Μήκους, «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ […]

Έκθεση ζωγραφικής “Γέφυρα στον χρόνο” του Λαϊκού Ζωγράφου Νώντα Ρέντζη
7 Μαρ

Ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού (ΔΟΑΠΠΕΧ), εγκαινιάζουν την έκθεση του Λαϊκού Ζωγράφου Νώντα Ρέντζη “Γέφυρα στον χρόνο”, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00μμ, στη Δημοτική Πινακοθήκη Χαλκίδας “Δημήτρης Μυταράς”. Η έκθεση αποτελεί μια εικαστική γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, με έργα ζωγραφικής που φιλοδοξούν να κεντρίσουν τη συλλογική […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP