Στη Χαλκίδα, στον Πορθμό του Ευρίπου, την Κυριακή 7 Μάη, θα πραγματοποιηθούν 12 το μεσημέρι με 5 το απόγευμα: 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ωκεανικού Καγιάκ 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP Μεγάλων Αποστάσεων 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sprint Μεγάλων Αποστάσεων 5000m. Ανοικτός Αγώνας KAYAK-SUP: Διάπλους του Πορθμού του Ευρίπου.
“Chalkida Bridges Marathon” – 26 Απριλίου. Δήλωσε συμμετοχή κι Εσύ!
Αυξάνονται οι συμμετοχές για τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας, “Chalkida Bridges Marathon”!
Την Κυριακή 26 Απριλίου, στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παρέμβασης διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας, «Λαϊκός Αγώνας Δρόμου», από το ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας) σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», τον Σύλλογο Γυμναστών Χαλκίδας, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Εύβοιας και υπό την επίβλεψη του ΣΕΓΑΣ.
Μικροί και Μεγάλοι, συμμετέχουμε και τρέχουμε για τη Χαλκίδα, τρέχουμε για φιλανθρωπικό σκοπό.
Δήλωσε κι Εσύ συμμετοχή.
Πληροφορίες, θα βρείς ΕΔΩ
Σχετικά Άρθρα
Ποδηλατικό αγώνα «Γυρίσματα Αφρατίου – Χαλκίδας» διοργανώνει ο Νέος Ποδηλατικός Όμιλος Χαλκίδας, το Master Bike, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αφρατίου, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 11.00 το πρωί.

