Διεξαγωγή αγώνων σε Δημοτικά Γήπεδα Ποδοσφαίρου χωρίς την απαιτούμενη άδεια αγώνα

Διεξαγωγή αγώνων σε Δημοτικά Γήπεδα Ποδοσφαίρου χωρίς την απαιτούμενη άδεια αγώνα
10 Σεπ

ΣΧΕΤ:
α) παρ.9 άρθρου 22 του Ν. 4049/2012 ( ΦΕΚ 35 Α / 23.2.2012)
β) παρ. 11 άρθρου 22 του Ν. 4049/2012 ( ΦΕΚ 35 Α / 23.2.2012)
γ) αρ. πρωτ. 3273/9-9-2015/ ΕΠΣΕ
δ) αρ. πρωτ. 3287/9-9-2015/ ΕΠΣΕ
    
    Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο (α) σχετικό ουδεμία αθλητική συνάντηση διεξάγεται χωρίς την λήψη της άδειας αγώνα σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο εν προκειμένω άρθρο και η οποία εκδίδεται από την οικεία Περιφερειακή Ενότητα . Για την λήψη της η αρμόδια Διεύθυνση της Περιφερειακής Ενότητας έχει προσδιορίσει το χρονοδιάγραμμα λήψης του εκάστοτε αιτήματος, το οποίο είναι 5 εργάσιμες ημέρες, το οποίο και σαφώς γνωρίζετε.
    Με τα (γ) και (δ) σχετικά ορίσατε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου σε Δημοτικά Γήπεδα του Δήμου Χαλκιδέων , που προφανώς είναι εκπρόθεσμα σύμφωνα με τα ανωτέρω και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατή η έκδοση άδειας αγώνα για τους συγκεκριμένους
Στην περίπτωση τέλεσης αθλητικής συνάντησης χωρίς την λήψη της σχετικής άδειας αγώνα , στο (β) σχετικό καθορίζονται οι ποινές οι οποίες καταλογίζονται στον ιδιοκτήτη ή στον χρήστη.
Για τους ανωτέρω λόγους και καθώς είναι πασιφανές ότι η μη έκδοση άδειας αγώνα , για τους αγώνες 1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΧ _ ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ της 13/9/2015 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και 2. ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ – ΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ> ΝΙΚΟΛΑΟΥ της 12/9/2015 στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αγ. Νικολάου , οφείλεται σε δική σας υπαιτιότητα , θα διεξαχθούν στην περίπτωση που αναλάβετε πλήρως την ευθύνη για την τέλεσή τους , όπως ομοίως πράξατε και για προγενέστερο αγώνα.
    Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να συγχέεται το αυτοδιοίκητο με την εφαρμογή της νομιμότητας και τους διακριτούς ρόλους καθ’ ενός εκάστου καθώς κάτι τέτοιο οδηγεί σε σύγκρουση ρόλων.
    Κατόπιν των ανωτέρω επιφυλασσόμεθα επί νόμιμου δικαιώματός μας

    Η Πρόεδρος

Λίλιαν Ζλακώνη

Σχετικά Άρθρα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP