Έκτακτα μέτρα λόγω καύσωνα σε ανοικτούς Δημοτικούς Αθλητικούς Χώρους

Έκτακτα μέτρα λόγω καύσωνα σε ανοικτούς Δημοτικούς Αθλητικούς Χώρους
23 Ιούν

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τις επόμενες ημέρες αναμένεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ, αποφάσισε για τη λήψη έκτακτων μέτρων για τη λειτουργία των ανοικτών Δημοτικών αθλητικών του χώρων.  

Συγκεκριμένα από σήμερα Τετάρτη 23 έως Κυριακή 27/6ου, θα ισχύσουν τα εξής μέτρα:

  1. Όλοι οι ανοιχτοί οργανωμένοι Δημοτικοί Αθλητικοί χώροι, θα παραμείνουν ανοικτοί, από ώρα 07:00 έως 11:00.
  2. Το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, θα παραμείνει ανοικτό και μόνο για όσους έχουν κάρτες εισόδου που έχει εκδώσει ο ΔΟΑΠΠΕΧ.

Από ώρα 07:00 έως 11:00 και από ώρα 20:00 έως 23:30, μόνον για αθλητές συλλόγων που λαμβάνουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και για υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ και των στρατιωτικών σχολών (κάτοχοι πράσινης κάρτας).

Σχετικά Άρθρα

Ημερίδα Πρόκρισης Grand Prix και ημερίδα 9-10-11-12 ετών
4 Οκτ

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας, θα γίνει η Ημερίδα Ορίων Grand Prix και ημερίδα 9-10-11-12 ετών της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, σε δύο (2) αγωνιστικές ενότητες. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει το Σάββατο 5/11/16 στις 10.00 και το απόγευμα στις 16:30.    

Ομάδες και Σύλλογοι της πόλης στηρίζουν δυναμικά τον Μαραθώνιο Αγάπης
2 Οκτ

Ομάδες και Σύλλογοι καθημερινά δηλώνουν τη στήριξη και συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο Αγάπης μέσα απο βίντεο που αναρτούν στα social media. Όπως ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, Ο Α.Σ. Ειρήνη Χαλκίδας, η θεατρική ομάδα Ανθηδώνας και άλλοι. Με το σύνθημα «Ας κάνουμε τον Μαραθώνιο της Χαλκίδας, οικογενειακή υπόθεση», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λ.Άμμου – Αλατσάτων – Μακεδονικών […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP