Ένα μεγάλο ευχαριστώ της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο Δήμο Χαλκιδέων και το ΔΟΑΠΠΕΧ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο Δήμο Χαλκιδέων και το ΔΟΑΠΠΕΧ
20 Ιούλ

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ο αντιπρόεδρος της Κ.Ο.Ε. Γιώργος Αφρουδάκης, ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος, ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, Άγγελος Βλαχόπουλος και η Πρόεδρος της ΚΟΕ Στ. Ελλάδας, Ελευθερία Σαραντίδου, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την παραμονή τους στην πόλη μας και ευχαρίστησαν ιδιαίτερα το Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ, για τη συνδρομή τους και την άψογη φιλοξενία στη Χαλκίδα και τις κολυμβητικές της εγκαταστάσεις, τόσο για την πρόσφατη προετοιμασία, όσο και κατά την προ μηνών επίσκεψή τους, η οποία χαρακτηρίστηκε και γουρλίδικη, μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, τον Ιούλιο του 2022.

Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, εξήρε τις αθλητικές ικανότητες και το αγωνιστικό πάθος της Εθνικής μας, ιδιαίτερα όμως αναφέρθηκε για το ήθος και την αξία τους ως απλοί άνθρωποι και μετά ως αθλητές. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο της  ΚΟΕ και όλο το προπονητικό Team, για τη επιλογή για άλλη μια φορά της Χαλκίδας και ότι η προετοιμασία της Εθνικής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, αποτελεί μεγίστη τιμή.

Τέλος, η κα. Σαραντίδου, τιμής ένεκεν απένειμε αναμνηστικές πλακέτες, στη Δήμαρχο Χαλκιδέων την οποία εκπροσώπησε η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη και για στο ΔΟΑΠΠΕΧ, την οποία παρέλαβε ο Αντιπ/δρος, Παναγιώτης Νικολάου.

Σχετικά Άρθρα

17ος ποδηλατικός γύρος Αυλίδας - Αφιερωμένος στην ανακύκλωση
27 Μάι

Την Τετάρτη 31 Μάη, θα πραγματοποιηθεί ο 17ος Ποδηλατικός γύρος Αυλίδας, που είναι αφιερωμένος στην ανακύκλωση, στα πλαίσια περιβαλλοντικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκίδας με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, σε συνεργασία με Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των 4ων δημοτικών σχολείων Αυλίδας με τη βοήθεια των δημοτικών σχολείων, της τροχαίας Χαλκίδας, της 204 ΜΓΑΠ, του Ερυθρού Σταυρού, […]

ΒΙΚΟΣ Street Relays Χαλκίδα - Μια μοναδική εμπειρία για όλους!
5 Νοέ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της σειράς σκυταλοδρομιών Βίκος Street Relays στη Χαλκίδα! Στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Εύβοιας, παρουσία πλήθους κόσμου, που είτε πήρε σκυτάλη και έτρεξε για την αγορά αθλητικού υλικού, που θα μοιραστεί στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χαλκίδας, είτε βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τον μεγάλο αγώνα […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP