Αγώνας Πανελλήνιου Τουρνουά Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου και 1ου Ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Αγάπης

Αγώνας Πανελλήνιου Τουρνουά Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου και 1ου Ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Αγάπης
15 Δεκ

Ο Εύβοια Σ.ΠΟ.Φ διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου και με την συμπαράσταση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., το Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου Χαλκίδας (πρ. Subbuteo), την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αυλίδας, με ώρα έναρξης αγώνων 9:00 και λήξης 19:00.


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 και από ώρα 10:00 έως και 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί το 1o Ποδοσφαιρικό Κύπελλο Αγάπης, ένας αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6932713768.
Πρόεδρος: Παντελής Τραπεζούντιος

Σχετικά Άρθρα

Εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης Χαλκίδας
18 Απρ

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης  – πρώην κτίριο ΑΣΑΧ, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα. Παράλληλα θα εγκαινιαστεί η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο: “Η Εύβοια του Δημήτρη Μυταρά”, επιλογές έργων απο την Ιδιωτική Συλλογή της ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Κλειστό το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας απο πάσα χρήση
22 Σεπ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), ανακοινώνει ότι, για την προστασία του νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας , του οποίου οι εργασίες τοποθέτησης ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 21/9/16 , και κατόπιν διαπίστωσής μας , ότι ήδη από την πρώτη ημέρα που άνοιξε το στάδιο για την χρήση του στίβου , αρκετοί χρήστες […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP