Επιπρόσθετη Λειτουργία Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας

Επιπρόσθετη Λειτουργία Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας
13 Ιαν

Κατόπιν  της από 11/1/2021 ανακοίνωσης  της  Υγειονομικής  Επιστημονικής  Επιτροπής  της  Γ.Γ.Α., προβλέπεται   επιπρόσθετη λειτουργία για τον στίβο , με αθλητές και αθλούμενους έως 80 άτομα συνολικά  εντός της ανοικτής αθλητικής εγκατάστασης, μόνο σε ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών.

 Η παρουσία προπονητή δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αν υπάρχει
προπονητής, μπορεί να προπονεί έως 2 αθλητές ή αθλούμενους Η χρήση αποδυτηρίων δε επιτρέπεται.

Για την εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητών και αθλουμένων το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας Λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο 07:00 έως 21:00 . Οι ώρες που δύναται αν χρησιμοποιούν οι αθλούμενοι ( πολίτες κλπ) είναι από 07:00 έως 15:00 και 19:30 έως 21:00. Οι ώρες 15:00 έως 19:30 χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους αθλητές των σωματείων στίβου του Δήμου Χαλκιδέων .

Η είσοδος αθλητών, προπονητών και αθλουμένων στο Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας , γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας που έχει εκδώσει ο ΔΟΑΠΠΕΧ.

Η  λειτουργία  του Δημοτικού  Σταδίου  γίνεται   με πιστή εφαρμογή των   ειδικών  υγειονομικών  Πρωτοκόλλων,  που  έχουν εισάγει  νέους  κανόνες  και  νέες  συνθήκες  άθλησης στις  οποίες, όλοι και  όλες  πρέπει  να  προσαρμοστούν  και  να εφαρμόσουν. Όπως  η  ελεγχόμενη  πρόσβαση, η περιορισμένη  χωρητικότητα, ο περιορισμένος  χρόνος  διαμονής, ή  μη χρήση αποδυτηρίων, η απολύμανση  πριν  από κάθε  χρήση των  αθλητικών  οργάνων, οι κανόνες  πλυσίματος  του αθλητικού  ρουχισμού κ.λ.π..

Υπενθυμίζουμε ότι   όλες  οι  οργανωμένες  αθλητικές  εγκαταστάσεις  παραμένουν  κλειστές   προς  χρήση  από  αθλητές  και πολίτες  και  η άθληση το βάδισμα, το τρέξιμο, η γυμναστική μπορεί να γίνεται στους ελεύθερους χώρους, χωρίς συνθήκες συνωστισμού.

 Γνωρίζοντας πολύ καλά τα οφέλη της άθλησης σε μια κοινωνία, είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να ανοίξουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Αυτό όμως θα γίνει σταδιακά και ελεγχόμενα ώστε να είμαστε σίγουροι για κάθε μας βήμα, με γνώμονα πάντα τις οδηγίες των ειδικών, θα βιώσουμε πάλι τις ζωογόνες αθλητικές μας στιγμές, με νέες όμως συνήθειες και νέες συνθήκες και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Σχετικά Άρθρα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP