Ευχαριστήρια επιστολή του Α.Ο.Ν.Α. , για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Νέας Αρτάκης

Ευχαριστήρια επιστολή του Α.Ο.Ν.Α. , για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Νέας Αρτάκης
22 Δεκ

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Νέας Αρτάκης, με αφορμή τις εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Ν.Αρτάκης, στην οποία αναφέρει τα εξής:

 «Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης θέλει να ευχαριστήσει την Δήμαρχο Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, για τις άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες της , την διοίκηση του ΔΟΑΠΠΕΧ  Ελένη Αϊδίνη, τους υπαλλήλους και συνεργάτες του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ για την αντιμετώπιση προβλημάτων των εγκαταστάσεων ( αποδυτηρίων, λουτρών, μηχανολογικών εγκαταστάσεων και θέρμανσης ) του Δημοτικού Σταδίου Νέας Αρτάκης, αλλά και την αναβάθμιση/συντήρηση των πυλώνων/προβολέων φωτισμού (με τοποθέτηση/αλλαγή και νέων σύγχρονων λαμπτήρων φωτισμού Led), συμβάλλοντας στην ποιοτική αναβάθμιση του φωτισμού του Σταδίου μας και των περιφερειακών αθλητικών χρήσεων του .

Ευχαριστούμε θερμά

Εκ της διοίκησης του ΑΟΝΑ»

Προσθήκη νέων πάγκων στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, προκειμένου να εναρμονιστεί με τους νέους κανονισμούς που αυξάνει τον αριθμό των αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών, εγκατέστησε νέους πάγκους, στο γήπεδο ποδοσφαίρου, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Εγκατάσταση νέων πυλώνων φωτισμού και προβολέων Led στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Μουστάκα-Τζιώτη»

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, σε συνέχεια των ενεργειών του, για την αναβάθμιση-συντήρηση των γηπεδικών του εγκαταστάσεων και κυρίως την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, εγκατέστησε νέες καλωδιώσεις και πυλώνες φωτισμού, καθώς και σύγχρονους προβολείς Led, στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Μουστάκα-Τζιώτη».

Σχετικά Άρθρα

Εκδήλωση για τα «100 Χρόνια Εθνικής Μνήμης» - Όποιος ξεχνάει χάνεται, ραγίζει όποιος θυμάται
5 Σεπ

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Καππαδοκών  ‘Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος”, σε συνεργασία με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, στο πλαίσιο του έτους για τα «100 Χρόνια Εθνικής Μνήμης», διοργανώνουν την εκδήλωση με τίτλο: “Όποιος ξεχνάει χάνεται, ραγίζει όποιος θυμάται”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο «Ορέστης Μακρής», με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.  […]

‘’CHALKIS BASKET 2023’’: Η φάση των ''16''
4 Ιούλ

Το πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων ”Chalkis Basket 2023” συνεχίστηκε το διήμερο 2-3 Ιουλίου με τη διεξαγωγή της φάσης των ‘’16’’ απ’ όπου προέκυψαν οι 8 ομάδες που πήραν την πρόκριση για τους προκριματικούς της διοργάνωσης. ΜΩΡΑΪΤΗΣ-SABO 67-52 Διαιτητές: Μυτιληνάκης-Γαϊτανάρος. Κριτές: Βελεσιώτη-Μασλατζίδης Στεφ.-Τριανταφύλλου. ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-12, 35-28, 55-40, 67-52. ΜΩΡΑΪΤΗΣ (Κουτσογιάννης): Κουτσογιάννης 6 (2), Τσάλλας 12 (4), Αγγελάτος […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP