Νέο ανοιχτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης

Νέο ανοιχτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης
11 Σεπ

Παραδόθηκε προς χρήση από τον Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ το νέο ανοιχτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης, που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού ΚλειστούΓυμναστηρίου Βασιλικού.

Το γήπεδο είναι φωτιζόμενο και μπορούν όλοι οι δημότες να το χρησιμοποιούν. Σε περίπτωση που το γήπεδο είναι κλειδωμένο, τα κλειδιά τόσο του αγωνιστικού χώρου ,όσο καιτου φωτισμού, βρίσκονται εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου Βασιλικού.

Σχετικά Άρθρα

Αγώνες Στίβου Εαρινό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών
27 Μάι

Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα λάβει χώρα στη Χαλκίδα, την Κυριακή 28 Μάη, στις 15.30, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Πρόκειται για τους αγώνες στίβου του “Εαρινού Πρωταθλήματος Διαχρονικών Αθλητών” και 4 αγωνίσματα κατηγορίας Παμπαίδων Β’ και Παγκορασίδων, με κριτές του ΣΕΓΑΣ. Διοργάνωση ΠΑΣΥΔΑΣ και ΔΟΑΠΠΕΧ.

ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS - Μεγάλα ονόματα έρχονται στη Χαλκίδα
4 Νοέ

O καιρός το Σάββατο μας «τα μούσκεψε» για λίγο, αλλά παρ’ όλα αυτά είμαστε πανέτοιμοι και μετράμε αντίστροφα για τους Αγώνες το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου στην πανέμορφη Χαλκίδα. Οι προβλέψεις για την Κυριακή είναι ευνοϊκές, ο καιρός θα είναι ιδανικός για τρέξιμο, και τίποτα δε μας σταματά! Στο πρώτο event των Βίκος StreetRelays […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP