Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης
7 Σεπ

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και ο ΔΟΑΠΠΕΧ, συνδιοργανώνουν το «Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα», με την συμμετοχή 250 αθλητών-τριών και παραγόντων α’ όλη την Ελλάδα και τα νησιά (ΚΩ – ΚΑΛΥΜΝΟ – ΠΑΡΟ – ΣΥΡΟ – ΖΑΚΥΝΘΟ).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας από σήμερα Τρίτη 7 (ώρα 09:00-14:00 & 16:30-20:00), μέχρι την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου (ώρα 09:00-14:00).

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, με τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 

-Η πληρότητα δεν πρέπει να υπερβαίνει το 60% της χωρητικότητας, δηλαδή έως 900 θεατές.

-Η είσοδος επιτρέπεται μόνο για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (εμβολιασμένοι εννοούνται και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση ) και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών. 

-Οι ανήλικοι 13 έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. 

-Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Εργασίες ολικής ανακαίνισης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Χαλκιδέων
13 Μάι

Εργασίες ολικής ανακαίνισης πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Χαλκιδέων, αρμοδιότητας του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), που αφορούσαν επισκευές και συντηρήσεις των εγκαταστάσεων και ιδιαίτερα των χώρων υγιεινής, με σκοπό τη λειτουργική αναβάθμιση και την ασφαλή χρήση του χώρου από τους αθλητές. Συγκεκριμένα, οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ήταν: 1. Επισκευή γυμναστηρίου […]

Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου
8 Νοέ

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας με Λ.Τ. ¨Νίκος Σκαλκώτας” με τη συμμετοχή του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης για τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP