Στη Χαλκίδα, ο διεθνής αγώνας χειροσφαίρισης των Εθνικών ομάδων Ανδρών Ελλάδας – Ολλανδίας, για τα προκριματικά του EURO 2024

Στη Χαλκίδα, ο διεθνής αγώνας χειροσφαίρισης των Εθνικών ομάδων Ανδρών Ελλάδας – Ολλανδίας, για τα προκριματικά του EURO 2024
12 Οκτ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) διοργανώνει τον διεθνή αγώνα Εθνικών ομάδων Ανδρών Ελλάδα- Ολλανδία για τα προκριματικά του EURO 2024,  στο κλειστό Κανήθου- Χαλκίδας, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:00, με ελεύθερη είσοδο. 

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ) σε Ελλάδα- Κύπρο και μέσω του καναλιού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (ΕHF TV) ελεύθερα σε όλη την Ευρώπη και τον Κόσμο. 


Στο πλαίσιο της προβολής του αγώνα, αλλά και του κοινωνικού της χαρακτήρα, η Ομοσπονδία θα διοργανώσει δύο μεγάλα αναπτυξιακά event, με σύνθημα: “Παίζω χάντμπολ και στηρίζω την Εθνική μας ομάδα”

Το θέμα των αναπτυξιακών δράσεων θα είναι: 

Ένα street handball -ενταγμένο στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Βe Active- το Σάββατο 15/10 (11:00-13:00), στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, με τη συμμετοχή μαθητών από τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Α’ βάθμιας εκπαίδευσης Ευβοίας, του Δήμου Χαλκιδέων, του ΔΟΑΠΠΕΧ και της ΔΑΕΕΠΕΧ. 

Επίσης η ΟΧΕ με την υποστήριξη της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής θα διοργανώσει αναπτυξιακό τουρνουά την Κυριακή 16/10 (10:00-16:00) στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου με τη συμμετοχή συλλόγων της Αττικής και της Κεντρικής Ελλάδας στις κατηγορίες Παμπαίδων- Παγκορασίδων (Α’-Β’) και Μίνι.

Σχετικά Άρθρα

Ποδηλατοπορεία στη Χαλκίδα
12 Μάι

Με το σύνθημα “Προτεραιότητα στο Ποδήλατο”, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοπορεία στη Χαλκίδα, στα πλαίσια της 10ης Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας, την Κυριακή 14 Μάη, στις 11.30 το πρωί. Σημείο συγκέντρωσης στα Αγάλματα της παραλίας Χαλκίδας.

Εργασίες ολικής ανακαίνισης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Χαλκιδέων
13 Μάι

Εργασίες ολικής ανακαίνισης πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Χαλκιδέων, αρμοδιότητας του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), που αφορούσαν επισκευές και συντηρήσεις των εγκαταστάσεων και ιδιαίτερα των χώρων υγιεινής, με σκοπό τη λειτουργική αναβάθμιση και την ασφαλή χρήση του χώρου από τους αθλητές. Συγκεκριμένα, οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ήταν: 1. Επισκευή γυμναστηρίου […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP