Συγχαρητήρια επιστολή της Προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένης Αϊδίνη στο ΝΟΧ, για την κατάκτηση του τίτλου Πρωταθλητή Ελλάδας, στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SPREAD, ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ

Συγχαρητήρια επιστολή της Προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένης Αϊδίνη στο ΝΟΧ, για την κατάκτηση του τίτλου Πρωταθλητή Ελλάδας, στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SPREAD, ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ
21 Ιούλ

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, προς τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ., τους αθλητές/τριες, το Τεχνικό προσωπικό του Ν.Ο. Χαλκίδας και τους φίλους της ομάδας, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Η κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδας στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SPREAD, ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ, μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια και τιμά την πόλη της Χαλκίδας!

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας, το προπονητικό Team, τους αθλητές/τριες και τους γονείς των αθλητών μας.

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ ήταν, είναι και θα παραμείνει στο πλευρό του Ν. Ο. Χαλκίδας, έτοιμος να στηρίξει κάθε προσπάθεια για  το καλό του ναυταθλητισμού της πόλης μας».

Σχετικά Άρθρα

Ακύρωση της εκδήλωσης από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας
29 Δεκ

Λόγω ακαταλληλότητας του εξοπλισμού, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι κατασκευές των παιδιών που θα πραγματοποιούταν από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας στην πέργκολα του Αγίου Νικολάου ακυρώνονται. Το υπόλοιπο πρόγραμμα παραμένει ως έχει. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε με Δελτίο Τύπου.

Πλησιάζει η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Αναβάσεων!
27 Μαρ

Η ιστορική Ανάβαση Ριτσώνας θα αποτελέσει για άλλη μια χρονιά τον εναρκτήριο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και θα διεξαχθεί το διήμερο 8 και 9 Απριλίου. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει και φέτος το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), στηρίζοντας έμπρακτα […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP