Συντήρηση συνθετικού χλοοτάπητα στα Δημοτικά Γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου Χαλκιδέων.

Συντήρηση συνθετικού χλοοτάπητα στα Δημοτικά Γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου Χαλκιδέων.
29 Σεπ

Στα πλαίσια της ποιοτικής και ασφαλούς λειτουργίας των Δημοτικών Γηπέδων
Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα , συνεργεία του ΔΟΑΠΠΕΧ ολοκλήρωσαν τις εργασίες συντήρησης, στα Γήπεδα Ποδοσφαίρου στο Πάρκο Λαού, της Παραλίας Αυλίδας , του Δ.Σκούρα (ΒΟΥΡΚΟΣ) , του Βαθέως Αυλίδας , των Λουκισίων και του Ι. Καλαμακίδης στην Κάνηθο .
Έπεται η συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο
ποδοσφαίρου Βατώντα με αντίστοιχες εργασίες.
Πραγματοποιήθηκαν εργασίες ομοιοκατανομής του καουτσούκ και ανόρθωσης του πέλους του συνθετικού χλοοτάπητα , κοπής χόρτων και ευπρεπισμού των Γηπέδων αυτών.
Επιπρόσθετα στο Δημοτικό Γήπεδο Παραλίας Αυλίδας τοποθετήθηκε μεταλλική εξέδρα θεατών 200 θέσεων μέσω προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Χαλκιδέων, ενώ στην εξέδρα του Γηπέδου ποδοσφαίρου του Πάρκου Λαού αντικαταστάθηκαν τα περίπου 60 καταστρεμμένα καθίσματα και στο γήπεδο ποδοσφαίρου Βαθέως Αυλίδας τοποθετήθηκαν καινούργια δίχτυα τερμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας, 28, 29, 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου
3 Μαρ

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο ¨Μ. Μερκούρη¨ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:00,   το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας. Επίσης στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας θα διεξαχθεί από τις 31 Μαρτίου 2018 έως 1 Απριλίου 2018 ο αγώνας τοξοβολίας Πανελληνίου επιπέδου Ανοιχτού χώρου.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP