2ο Dirt Games ΑΣΜΑ 2017 – Με 35 συμμετοχές!

2ο Dirt Games ΑΣΜΑ 2017 - Με 35 συμμετοχές!
17 Οκτ

Το 2ο Dirt Games ΑΣΜΑ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) συγκέντρωσε 35 συμμετοχές. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) και του Δήμου Χαλκιδέων και διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διαδρομή που χαράχθηκε περιφερειακά της Πίστας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Δήμου Χαλκίδος που βρίσκεται στη θέση ΠΕΙ Δοκού. Ο αγώνας προσμετράει στο νεοσύστατο Dirt Games Challenge, όντας ο τρίτος γύρος του θεσμού που απευθύνεται σε χωμάτινες φόρμουλες.
Στην κατηγορία 2000+ κυβικών, ο περσινός νικητής, Κωνσταντίνος Χαλιβελάκης (Mitsubishi Lancer Evo IX) θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του και φέτος, έχοντας ως αντιπάλους τον τρίτο το 2016 Νικόλαο Χαλιβελάκη (Mitsubishi Lancer Evo IX), τον επανεμφανιζόμενο Άρη Μαγιάφη (Mitsubishi Lancer Evo IX), αλλά και το Στέφανο Θεοχαρόπουλο με ίδιο αυτοκίνητο. Στην κατηγορία έως 2000 κυβικών, τα Ford Escort MKII έχουν τη τιμητική τους, με τους Ντίνο Αντωνίου, Γιώργο Δήμο, Παναγιώτη Αρμυριώτη και Κωνσταντίνο Ζωτιάδη να δίνουν το παρών και στη δεύτερη διοργάνωση του αγώνα. Ικανός για τη νίκη εμφανίζεται και ο Πέτρος Μπούσουλας που οδηγεί ένα Volkswagen Golf II. Στα 1600, γνωστοί από τη συμμετοχή τους στο TRC, οι Γρηγόρης Λάτσης, Παρασκευάς Λάτσης και Βαγγέλης Λάτσης θα έχουν ωραία ενδοοικογενειακή κόντρα με το Peugeot 206. Ο Αντώνης Κωτσόπουλος με το Citroen Saxo VTS και ο Σταύρος Μπουντουράκης με Toyota Starlet θα παλέψουν για την πρωτιά. Στα μικρά, την κατηγορία δηλαδή έως 1400 κυβικά, ξεχωρίζει ο Γιάννης Χεκιμιάν με το μικρό, αλλά θαυματουργό Daihatsu Sirion, ενώ για τη νίκη θα αγωνιστούν οι Ηλίας Μανούσκος με Toyota Yaris και ο «αειθαλής» Θεόδωρος Εγγλέζος (Toyota Starlet EP 91).
17 χωμάτινες φόρμουλες θα δώσουν το παρών στη Χαλκίδα και σίγουρα θα αποσπάσουν το χειροκρότημα των θεατών, τόσο λόγω της ταχύτητάς τους, όσο και του θεάματος που προσφέρουν. Στα 650 κυβικά, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος (Lahoz Speedcar 2) θα ταξιδέψει στη Χαλκίδα με στόχο να ξεφύγει κι άλλο στην κατάταξη, ωστόσο το έργο του θα είναι δύσκολο, έχοντας να αντιμετωπίσει τους σαφώς ικανότατους Γιώργο Ζυμαρίδη (SR Kartcross), Γιάννη Χεκιμιάν (Speedcar Xtrem), Γιώργο Μπάσδελη (Lahoz Speedcar 2), Κωνσταντίνο Σωτηρόπουλο (SR Kartcross) και Λάμπρο Αθανασούλα (SR Kartcross). Στα 750 cc, ο Γιώργος Ζυμαρίδης (Speedcar Xtrem) θα έχει ωραία κόντρα με τον Χαράλαμπο Γαζετά (Speedcar Xtrem), ενώ και οι Μιχάλης Τακιδέλης (Speedcar Xtrem) και Βασίλης Παπαφιλίππου (Speedcar Xtrem) θα διεκδικήσουν τη διάκριση. Ανοιχτά είναι τα μέτωπα στην κατηγορία Open, με τον πρωτοπόρο Επαμεινώνδα Καρανικόλα (Autocross 4×4) να θέλει τη νίκη για να φτάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Οι Πάνος Αποστόλου (Kartcross Open) και Ανδρέας Μπάσδελης (Lahoz Speedcar 2) θα καταδιώξουν τον επικεφαλής της βαθμολογίας.
Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου, από τις 08.30 έως τις 10.00 στην πίστα που βρίσκεται στη θέση ΠΕΪ Δοκού Χαλκίδος. Στη συνέχεια (10.30) και κατόπιν της υποχρεωτικής ενημέρωσης των αγωνιζομένων, θα ξεκινήσει ο αγώνας. Το μήκος της πίστας ανέρχεται στα 2300 μέτρα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους θεατές! Σας περιμένουμε!

Σχετικά Άρθρα

17ος ποδηλατικός γύρος Αυλίδας - Αφιερωμένος στην ανακύκλωση
27 Μαΐ

Την Τετάρτη 31 Μάη, θα πραγματοποιηθεί ο 17ος Ποδηλατικός γύρος Αυλίδας, που είναι αφιερωμένος στην ανακύκλωση, στα πλαίσια περιβαλλοντικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκίδας με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, σε συνεργασία με Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των 4ων δημοτικών σχολείων Αυλίδας με τη βοήθεια των δημοτικών σχολείων, της τροχαίας Χαλκίδας, της 204 ΜΓΑΠ, του Ερυθρού Σταυρού, […]

Συντήρηση Γηπέδων Ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα
29 Σεπ

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, στα πλαίσια της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχει προχωρήσει σε εργασίες απαραίτητες για τη συντήρηση των Γηπέδων Ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα.Ήδη έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της φθινοπωρινής συντήρησης των Γηπέδων Ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα στη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίου και Χαλκίδας, με αερισμό και εξαερισμό. Τα συνεργεία του ΔΟΑΠΠΕΧ συνεχίζουν τις εργασίες […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP