Ο Σύλλογος «Αναξαγόρα» με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 και ώρα 9 το βράδυ, στην πλατεία της Ν.Λαμψάκου, πανηγύρι με νησιώτικο και λαικό τραγούδι, με ζωντανή ορχήστρα. Είσοδος Ελεύθερη.
Αποκατάσταση χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ολικής αποκατάστασης του χλοοτάπητα του γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) και της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας.
Λόγω των εργασιών που εκτελούνται, το Στάδιο θα παραμείνει κλειστό για αυτή την εβδομάδα για τα αθλήματα του στίβου, καθώς και για τη χρήση του από τους πολίτες.
Στο ρυθμό που εκτελούνται οι εργασίες και χωρίς κάποιο απρόοπτο γεγονός (καιρικές συνθήκες), ο στίβος του Σταδίου, θα είναι έτοιμος προς χρήση από τη Δευτέρα (19/9/16).
Σχετικά Άρθρα
Στα πλαίσια συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, συνεργεία του Οργανισμού προχώρησαν σήμερα σε εργασίες αφαίρεσης του καουτσούκ και χτενίσματος του συνθετικού χλοοτάπητα του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Βατώντα. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ



