Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα μουσικής προπαιδείας στο Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας “Νίκος Σκαλκώτας,” ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017. Ώρες διδασκαλίας: Δευτέρα: 17:00 – 18:00 (παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω) 18:00 – 18:45 (παιδιά ηλικίας 12 μηνών έως 3 ετών) 19:00 – 20:00 (Το περσινό Β΄ τμήμα προπαιδείας) Πληροφορίες: 6945 998258 Αθηνά Τσολάκου
“Chalkida Bridges Marathon” – Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 – Τεχνική Σύσκεψη
Στα πλαίσια προετοιμασίας της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης του «4ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου» “Chalkida Bridges Marathon”, που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (27.8.2017) στα γραφεία του Οργανισμού Αθλητισμού του Δήμου Χαλκιδέων, Τεχνική Σύσκεψη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, ο Διευθυντής του Οργανισμού, Φώτης Γκούνης, ο Τεχνικός Σύμβουλος, Πανταζής Ρούσσος, εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ, δεδομένου ότι για πρώτη φορά, ο αγώνας έχει επίσημα ενταχθεί στο καλεντάρι και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος έχει την επίβλεψη και πιστοποίηση των διαδρομών, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης», π.Τιμόθεος Μπαϊμπάκης και ο υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων, Πάνος Καραμούζης.
Επίσης, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων του στίβου και εθελοντές.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στην καλύτερη και ασφαλέστερη διοργάνωση του «4ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου», και η συνεργασία διοργανωτών και εθελοντών, με στόχο πάντα την επιτυχή έκβαση του Αγώνα.
Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συσκέψεις, που θα αφορούν σε τεχνικά ζητήματα και θέματα ασφάλειας της αθλητικής διοργάνωσης, για τις οποίες θα ενημερωθείτε σε επόμενα δελτία τύπου.
Σχετικά Άρθρα
Τη Δευτέρα, υποδεχόμαστε τον Αύγουστο με ένα μεγάλο πάρτυ αφιερωμένο στους εθελοντές που βοήθησαν και ήταν η ψυχή της διοργάνωσης του Eurobasket U20, που διεξήχθη στη Χαλκίδα. Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 1η Αυγούστου, απο τις 5.30 το απόγευμα, στην παραλία Λευκαντί, με πολύ χορό, μουσική και εκπλήξεις.



