Chalkida ThrowDown 2020

Chalkida ThrowDown 2020
6 Μαρ

Η 6η Πανελλήνια Ημερίδα προπόνησης Crossfit με την επωνυμία Chalkida ThrowDown 2020 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου και Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων και τον Οργανισμό Άθλησης (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Σχετικά Άρθρα

Ηρακλή Χαλκίδας - Φοίνικας Σύρου. Μεγάλο ντέρμπι στο Κλειστό Κανήθου
6 Δεκ

Μετά τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο Ηρακλής Χαλκίδας υποδέχεται και τον Φοίνικα Σύρου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι. Όλοι θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε την Ομάδα της πόλης μας, σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι της Volley League.

Επαναλειτουργία του Κολυμβητήριου Χαλκίδας
8 Νοέ

Με το πέρας των εργασιών μετατόπισης του αγωγού φυσικού αερίου στον Κόμβο του Αγίου Στεφάνου εξαιτίας των συνοδών έργων που εκτελούνται για το Νοσοκομείο Χαλκίδας, αποκαταστάθηκε η ροή φυσικού αερίου στο «Κολυμβητήριο Χαλκίδας» και ως εκ τούτου από σήμερα Παρασκευή (8/11)θα λειτουργεί κανονικά.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP