Τρεις νίκες σερί πέτυχε η Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών Ελλάδας, δημιουργώντας αισιοδοξία για την πορεία της στα επόμενα παιχνίδια. Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ
Διεθνή πιστοποιητικά διαδρομών για το «4ο Chalkida Bridges Marathon»
Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί ο αγώνας, για πρώτη φορά, έχει επίσημα ενταχθεί στο καλεντάρι και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος έχει την επίβλεψη και πιστοποίηση των διαδρομών και συνδιοργανώνουν ο ΔΟΑΠΠΕΧ., η Ε.Α,Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας, οι σύλλογοι στίβου του Δήμου Χαλκιδέων και σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης».
Εξ αυτού του λόγου, μας κοινοποιήθηκε το «Διεθνές Πιστοποιητικό Μέτρησης» (International Measurement Certificate) και των δυο μεγάλων διαδρομών του «4ου Chalkida Bridges Marathon» (21,1 και 6χλμ), από τους διεθνείς οργανισμούς: AIMS-Association of International Marathons and Diastance Race (Διεθνής Σύνδεσμος Μαραθωνίων και Αγώνων Αποστάσεων) και τον IAAF- International Association of Athletic Federations (Διεθνής Ένωση Αθλητικών Ομοσπονδιών).
Σχετικά Άρθρα
Και η Σοφία Σούζα – fashion editor, απο το Star Channel, υποστηρίζει το Chalkida Bridges Marathon! Την Κυριακή 26 Απριλίου, θα είναι μαζί μας στη Χαλκίδα. Συμμετέχουμε όλοι για καλό σκοπό!

