Εργασίες στο Γήπεδο Καλοχωρίου – Παντειχίου

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) συνεχίζει τις παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις, για την βελτίωση της λειτουργικότητάς τους και την αποκατάσταση φθορών.
Αυτό το χρονικό διάστημα, πραγματοποιούνται εργασίες στο Γήπεδο Καλοχωρίου – Παντειχίου, οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και αφορούν στο αποστραγγιστικό, την τοποθέτηση δικτύου αυτόματου ποτίσματος, ενώ στη συνέχεια θα γίνει στρώσιμο της κροκάλας, ώστε να υποδεχτεί το κατάλληλο χώμα και τον φυσικό χλοοτάπητα – σε ένα 20ήμερο.
Το Γήπεδο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί ομάδες και αθλητές σε έναν μήνα περίπου. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ φροντίζει, με τα συνεργεία και τις οικονομικές δυνατότητες που έχει, να διατηρεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις ευθύνης του, σε άριστη κατάσταση για την εύρυθμη λειτουργία τους και την ασφαλή χρήση τους από αθλητικές ομάδες και πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα Λυκείων
5 Φεβ

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. , θα διοργανώσουν αγώνες Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης στο Κλειστό Γήπεδο ΔΑΚ “Μελίνα Μερκούρη” και αγώνες Ποδοσφαίρου στο Πάρκο Λαού. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 5 Φεβρουαρίου 2020 έως και 30 Μαρτίου 2020.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP