ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
9 Νοέ

Στα πλαίσια της ποιοτικής και ασφαλούς  λειτουργίας των Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα , συνεργεία του ΔΟΑΠΠΕΧ ολοκλήρωσαν αυτή την εβδομάδα τις εργασίες συντήρησης, στα  Γήπεδα  Ποδοσφαίρου στο Πάρκο Λαού, της  Παραλίας Αυλίδας , του Βαθέως Αυλίδας , της  Δροσιάς, και του Βατώντα.

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες ομοιοκατανομής  και ανόρθωσης του  πέλους των Γηπέδων.

Αντίστοιχες εργασίες  θα ακολουθήσουν και στα υπόλοιπα γήπεδα των Λουκισίων, στο «Ι. Καλαμακίδη» του Κανήθου και στο 5 χ 5 της Ν. Αρτάκης.

Σχετικά Άρθρα

5 Φεβ

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών για αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας θα παραμείνει προσωρινά κλειστό τις πρωινές ώρες έως και τις 14:30 το μεσημέρι. Για οτιδήποτε νεότερο και σύμφωνα με την εξέλιξη του καιρού θα σας ενημερώσουμε με νέο Δελτίο Τύπου.

32ο Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων στη Χαλκίδα
20 Ιούν

32ο Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων στη Χαλκίδα, 30 Ιουνίου με 10 Ιουλίου. 12 πόλεις συμμέτεχουν απ όλη την Ελλάδα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των αγώνων και όλα τα σχετικά νέα ΕΔΩ

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP