Με απόλυτη επιτυχία το «Chalkida Bridges Marathon 2015»

Με απόλυτη επιτυχία το «Chalkida Bridges Marathon 2015»
29 Απρ

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, με χαρακτήρα κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην πόλη της Χαλκίδας, αποδεικνύοντας πως με αγάπη, σεβασμό και συνεργασία το αποτέλεσμα είναι πάντα πετυχημένο.

dimotika agoria

Το «Chalkida Bridges Marathon 2015» αγκαλιάστηκε από χιλιάδες πολίτες, μικρούς και μεγάλους, που έτρεξαν, περπάτησαν και πρόσφεραν με τη συμμετοχή τους, στον σκοπό του αγώνα αγάπης.
Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου την Κυριακή, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, όπως και το γεγονός της παρουσίας όλων των ηλικιών στον αγώνα. Νηπιαγωγεία, γονείς με τα μωρά στα καροτσάκια, νεολαία, ενήλικες και Τρίτη ηλικία, έτρεξαν όλοι μαζί σ’ αυτή την αθλητική γιορτή αγάπης.

dimotika koritsia

Στόχος του Chalkida Bridges Marathon ήταν να ενώσει τις δύο γέφυρες του «ευ αγωνίζεσθαι» και της κοινωνικής αλληλεγγύης της Χαλκίδας και επετεύχθη, με τη συμμετοχή των 2000 πολιτών (αριθμός πολλαπλάσιος από τον περσινό, 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου), που μας δίνει δύναμη και πίστη να συνεχίσουμε και να θεωρούμε πλέον θεσμό για την πόλη μας, το Chalkida Bridges Marathon, με σχεδιασμό για ακόμα μεγαλύτερη οργάνωση του χρόνου.
Οφείλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σ’ όλους όσους συμμετείχαν, στους νικητές της κάθε κατηγορίας, σε μικρούς και μεγάλους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φορείς και εθελοντές που βοήθησαν, ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία, η αθλητική διοργάνωση.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, την αστυνομία Εύβοιας, την Τροχαία Χαλκίδας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Νοσοκομείο, το ΕΚΑΒ, το Λιμεναρχείο Χαλκίδας, τον ΟΛΝΕ, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, τους Ποδηλάτες Χαλκίδας, τη Λέσχη Ευρίπου 4Χ4, την ADsecurity και όλους τους εθελοντές πολίτες που βοήθησαν ουσιαστικά για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. 

NIKITES 5XLM 1

Σημαντική, υπήρξε η συμβολή των χορηγών επικοινωνίας του Chalkida Bridges Marathon, ΣΟΚ FM 104.8 και STAR Κεντρικής Ελλάδας, καθώς και όσων Μέσων Ενημέρωσης, Αθηναϊκών και Τοπικών, στήριξαν τη διοργάνωση αφιλοκερδώς και προβάλλοντας το φιλανθρωπικό της χαρακτήρα.
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ που είχε αναλάβει τη διοργάνωση, σε συνεργασία με το Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Εύβοιας και το Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης», ευχαριστεί θερμά και όλες τις επιχειρήσεις που συμπαραστάθηκαν μέσω των χορηγιών τους.
* (Ακολουθεί κατάλογος όλων των χορηγών)Τέλος, να ευχαριστήσουμε τα πρόσωπα της τηλεόρασης, τις Ολυμπιονίκες και την Ολυμπιακή Ελληνική Ακαδημία, τους αθλητές, τους δυο μεγάλους χορηγούς Ι.ΚΤΕΟ ΘΑΛΛΑΣΣΗΣ και ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ, καθώς κι όλους όσους στήριξαν, επικοινώνησαν και συμμετείχαν ενεργά στο Chalkida Bridges Marathon. 

NIKITES 5XLM 2

«Η Χαλκίδα απέδειξε, πως μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε άλλες ελληνικές πόλεις, στη διοργάνωση τόσο μεγάλων αθλητικών γεγονότων, όπως ήταν το Chalkida Bridges Marathon, την περασμένη Κυριακή. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα συνεχίσει να στηρίζει και να διοργανώνει μεγάλα αθλητικά – πολιτιστικά – κοινωνικά, ενεργοποιώντας τις τοπικές δυνάμεις, τη νεολαία, τους πολίτες και τους φορείς, γιατί μόνοι μας πάμε πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί πάμε πιο μακριά και το οφείλουμε στην πόλη μας», η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη.

NIKITES 5XLM 3

Σημείωση:
Τις απονομές στους νικητές ανά κατηγορία έκαναν:
η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Εύβοιας, Τάσος Ντάρλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου “ο Καλός Σαμαρείτης”, π.Τιμόθεος Μπαϊμπάκης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου, Πάνος Καραμούζης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Βαγγέλης Σταματούκος, ο περιφερειακός σύμβουλος, Ηλίας Μπουρμάς, η Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ιωάννα Τσιαμίτα, ο κ. Θαλάσσης, ένα εκ των χορηγών της διοργάνωσης, οι Ολυμπιονίκες Πάλης, Βούλα Ζυγούρη και Μαρία Βριώνη, ο πρωταθλητής του μοτοκρός, Κίμωνας Χατζηγεωργίου, ο αθλητής παίκτης του βόλει – παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, οι παρουσιαστές, Γιώργος Μανίκας, Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Σιδεράτος, Κώστας Φραγκολιάς, ο συνεργάτης του ΔΟΑΠΠΕΧ, Πανταζής Ρούσσος, ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ, Φώτης Γκούνης. 

NIKITES 12XLM 1

*περισσότερο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στη σελίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ στο FB “gohalkida”

ΧΟΡΗΓΟΙ
Ευχαριστούμε τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΣΟΚ FM 104.8
STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Ευχαριστούμε τους δύο Μεγάλους Χορηγούς
Ι.ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που στήριξαν το CHALKIDA BRIDGES MARATHON
Αστεράκια – λούνα παρκ – κούνιες – ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΥΞ
YACHT – CAFÉ BAR
NEGRO – CAFÉ BAR
ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΟΥΧΩΝ
ΦΙΛΗΣ GLASS
ΑΣΤΕΡΙΑ – ΠΑΡΙΝΓΚ ΓΚΙΚΑΣ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ
PLAN B – CAFÉ BAR
ΟΠΑΠ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ
ΠΑΝΘΕΟΝ –CAFÉ BAR
MOSTAR – CAFÉ BAR
ΑΙΣΩΠΟΣ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΟΥΧΩΝ
ΧΑΝΤΡΙΝΓΚ – ACCESSORIES BOUTIGUE
ΑΦΟΙ ΧΑΝΙΟΓΛΟΥ ΟΕ – ΕΝΔΥΣΗ – ΥΠΟΔΗΣΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
ΜΙΣΤΡΑΛ – ΑΛΥΚΕΣ – ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ – ΡΕΣΤΟΡΑΝ
ΑΘΛΕΤΙΚ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ – ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
ΒΙΤΖΙΛΕΟΣ – ΕΝΔΥΣΗ
ΠΕΡΣΑΣ – ΤΣΑΝΤΕΣ – ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ – ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΡΟΥΣΣΟΥ
BODY SOUL – HEALTH CLUB
ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – FRESH STORE – SUPER MARKET
SEAT ΚΑΙ FORD – ΜΠΕΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΑΦΟΙ Δ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΕ
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
KINKY ΚΡΕΠΕΡΙ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ – AXIA INVESTMENTS – ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ

NIKITES MARATHONIOS 1

NIKITES MARATHONIOS 2

NIKITES MARATHONIOS 3

NIKITES MARATHONIOS 4

NIKITES MARATHONIOS 5

NIKITES MARATHONIOS 6

NIKITES MARATHONIOS 7

NIKITES MARATHONIOS

NIKITES SXOLEIWN 1

NIKITES SXOLEIWN 2

NIKITES SXOLEIWN 3

NIKITES SXOLEIWN

Σχετικά Άρθρα

Σύσκεψη για τον Μαραθώνιο Χαλκίδας, με τους εθελοντές
25 Σεπ

Το Chalkida Bridges Marathon, αποτελεί μια διοργάνωση που απαιτεί συνεργασία, συσπείρωση και εθελοντική συμμετοχή, όπως τόνισε ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ, κ.Φώτης Γκούνης κατά τη σύσκεψη με εθελοντές και ομάδες ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί. Μεταξύ των παριστάμενων ήταν και εκπρόσωποι της Ομάδας Έρευνας & Διάσωσης Εύβοιας με τον εκπαιδευτή Σταύρο Τζιγιάννη, που θα διαθέσει […]

Σταδιακή επαναλειτουργία των ανοιχτών αθλητικών χώρων του Δήμου Χαλκιδέων
5 Μαΐ

Σταδιακή επαναλειτουργία των ανοιχτών αθλητικών χώρων του Δήμου Χαλκιδέων, με προτεραιότητα άθλησης στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Στο πλαίσιο της εφαρμογής των αποφάσεων του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, σχετικά με την σταδιακή επαναλειτουργία των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων και των πάρκων, ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους πολίτες ότι από αύριο, Τρίτη 5 […]