Με απόλυτη επιτυχία το «Chalkida Bridges Marathon 2016»

Με απόλυτη επιτυχία το «Chalkida Bridges Marathon 2016»
16 Μαΐ

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, με χαρακτήρα κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 15-5-16 στην πόλη της Χαλκίδας.
Το «Chalkida Bridges Marathon 2016» αγκαλιάστηκε από χιλιάδες πολίτες, μικρούς και μεγάλους, που έτρεξαν, περπάτησαν και πρόσφεραν με τη συμμετοχή τους, στον σκοπό του αγώνα αγάπης.
Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου την Κυριακή, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, όπως και το γεγονός της παρουσίας όλων των ηλικιών στον αγώνα. Νηπιαγωγεία, γονείς με τα μωρά στα καροτσάκια, νεολαία, ενήλικες και Τρίτη ηλικία, έτρεξαν όλοι μαζί σ’ αυτή την αθλητική γιορτή.
Στόχος του Chalkida Bridges Marathon ήταν να ενώσει τις δύο γέφυρες του «ευ αγωνίζεσθαι» και της κοινωνικής αλληλεγγύης της Χαλκίδας και επετεύχθη, με τη συμμετοχή των 2500 πολιτών (ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος, αν υπολογίσουμε και τις ανεξάρτητες συμμετοχές που δεν είχαν καταχωρηθεί για χρονομέτρηση), που μας δίνει δύναμη και πίστη να συνεχίσουμε και να θεωρούμε πλέον θεσμό για την πόλη μας, το Chalkida Bridges Marathon, με σχεδιασμό για ακόμα μεγαλύτερη οργάνωση του χρόνου.
Οφείλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σ’ όλους όσους συμμετείχαν, στους νικητές της κάθε κατηγορίας, σε μικρούς και μεγάλους.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το “Chalkida Bridges Marathon”, τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους, οι Ολυμπιονίκες:

Ειρήνη Αινδηλή, Χαρά Καρυάμη και Εύα Χριστοδούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες Ρυθμικής)
Μιρέλα Μανιάνι (Αργυρή & Χάλκινη Ολυμπιονίκης – Ακόντιο)
Σοφία Παπαδοπούλου (Χάλκινη Ολυμπιονίκης – Ιστιοπλοΐας)
Έφη Παππά – Παπαβασιλοπούλου (Ολυμπιονίκης – Καταδύσεων)
Νίκη Μπακογιάννη (Αργυρή Ολυμπιονίκης – Ύψος)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φορείς και εθελοντές που βοήθησαν, ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία, η αθλητική διοργάνωση.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, την αστυνομία Εύβοιας, την Τροχαία Χαλκίδας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Νοσοκομείο, το ΕΚΑΒ, το Λιμεναρχείο Χαλκίδας, τον ΟΛΝΕ, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, τους Ποδηλάτες Χαλκίδας, τη Λέσχη Ευρίπου 4Χ4, το γυμναστήριο Body Soul και όλους τους εθελοντές πολίτες που βοήθησαν ουσιαστικά για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Σημαντική, υπήρξε η συμβολή των χορηγών επικοινωνίας του Chalkida Bridges Marathon, ΣΟΚ FM 104.8, και των ραδιοφωνικών παραγωγών του, Γιώργο Καρτελιά και Ελένη Φούρλη που συμμετείχαν παρουσιάζοντας το Μαραθώνιο για Φιλανθρωπικό Σκοπό και STAR Κεντρικής Ελλάδας, καθώς και όσων Μέσων Ενημέρωσης, Αθηναϊκών και Τοπικών, στήριξαν τη διοργάνωση αφιλοκερδώς και προβάλλοντας το φιλανθρωπικό της χαρακτήρα.
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ που είχε αναλάβει τη διοργάνωση, σε συνεργασία με το Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Εύβοιας και το Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης», ευχαριστεί θερμά και όλες τις επιχειρήσεις που συμπαραστάθηκαν μέσω των χορηγιών τους.
* (ακολουθεί κατάλογος όλων των χορηγών)

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τα πρόσωπα της τηλεόρασης, τις Ολυμπιονίκες και την πρόεδρο Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη, τους αθλητές, τους μεγάλους μας χορηγούς: Ι.ΚΤΕΟ ΘΑΛΛΑΣΣΗΣ, ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ και ΣΠΥΡΟ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗ, τους χορηγούς που διέθεσαν προϊόντα: Καραφυλλίδης Γιάννης (Αναψυκτικά LUX), Εταιρεία Δίρφυς (νερά), τους Αγγέλου, Σταθόπουλο, Αδαμόπουλο και Γεωργατζή (φρούτα), την ELBISCO καθώς κι όλους όσους στήριξαν, επικοινώνησαν και συμμετείχαν ενεργά στο Chalkida Bridges Marathon.

«Η Χαλκίδα απέδειξε για άλλη μια χρονιά, πως μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε άλλες ελληνικές πόλεις, στη διοργάνωση τόσο μεγάλων αθλητικών γεγονότων, όπως ήταν το Chalkida Bridges Marathon. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα συνεχίσει να στηρίζει και να διοργανώνει μεγάλες αθλητικές – πολιτιστικές – κοινωνικές δράσεις, ενεργοποιώντας τις τοπικές δυνάμεις, τη νεολαία, τους πολίτες και τους φορείς, γιατί το σύνθημα μας είναι: «μόνοι μας πάμε πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί πάμε πιο μακριά και το οφείλουμε στην πόλη μας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο τέλος των αγώνων, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη.

Σημείωση:
Τις απονομές στους νικητές ανά κατηγορία έκαναν:
Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, ο π/δρος του Δ.Σ., Γιώργος Γιαννούκος, ο Αντιδήμαρχος, Μπουραντάς Γιώργος, ο Αντ/δρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Κώστας Αναγνωστάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Εύβοιας, Τάσος Ντάρλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου “ο Καλός Σαμαρείτης”, π.Τιμόθεος Μπαϊμπάκης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου, Πάνος Καραμούζης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Γιογιός, οι Ολυμπιονίκες: Ειρήνη Αινδηλή, Χαρά Καρυάμη, Εύα Χριστοδούλου και Νίκη Μπακογιάννη, οι χορηγοί: Μιχ. Θαλάσσης, Μωραϊτης (εκπρ/τος εταιρείας Κριμάτογλου), Καραφυλλίδης Γιάννης (Αναψυκτικά LUX) και Κατερίνα Λούγγη (εκπρ/τος της ELBISCO), ο Κιούσης Γιώργος (Λέσχη Ευρίπου 4χ4) και ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ, Φώτης Γκούνης.

*περισσότερο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στη σελίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ ή στο FB Gohalkda

Τα αποτελέσματα των αγώνων ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Νικητές στην κατηγορία Λύκεια – Γυμνάσια – Αγόρια
1. Γιώργος Πετράκης – 3:20
2. Δεληγιάννης Θανάσης – 3:33
3. Παναγιώτης Μαργωμένος – 3:56
Νικητές στην κατηγορία Λύκεια – Γυμνάσια – Κορίτσια:
1. Ναταλία Καζμερίδη – 3:43
2. Ελευθερία Μοναστηριώτη – 4:07
3. Γιαμαρέλου Μαρία – 4:14
Νικητές στην κατηγορία Δημοτικά – Αγόρια
1. Αποστόλου Θ. – 3:51
2. Γροντής Ι. – 3:58
3. Παπαθεοδώρου Ι. – 4:03
Νικητές στην κατηγορία Δημοτικά – Κορίτσια
1. Τσάπαλη Αγγελική – 4:13
2. Κουστιμπρή Έλενα – 4:21
3. Τυλιγάδη Μαρία – 4:33
Νικητές στην κατηγορία 12χλμ. – Άντρες, ηλικία απο 18 έως 40
1. Μακρυγιάννης Θανάσης
2. Κοκκάλας Γιώργος
3. Τάκης Δημήτριος
Νικητές στην κατηγορία 12 χλμ. – Άντρες, ηλικία απο 41 εως 55
1. Σκλαβούνος Βαγγέλης
2. Μπέσσας Ανδρέας
3. Μωλές Δημήτριος
Νικητές στην κατηγορία 12 χλμ. – Άντρες, ηλικία απο 56 και άνω
1. Κυπραίος Αντώνης
2. Γεώργος Παναγιώτης
3. Ρίππης Γιάννης
Νικητές στην κατηγορία 12 χλμ. – Γυναίκες, ηλικίας απο 18 έως 40
1. Κορόζη Αντωνία
2. Χρονοπούλου Ελένη
3. Παρασκευά Ευγενία
Νικητές στην κατηγορία 12 χλμ. Γυναίκες, ηλικίας απο 41 έως 55
1. Μιμίκου Μαρίνα
2. Παναγιωτοπούλου Ελένη
3. Λινάρδου Χαρούλα
Νικητές στην κατηγορία 12 χλμ. Γυναίκες, ηλικίας απο 56 και άνω
1. Μιχαλογιαννάκη Μανωλία
2. Παπαϊωάννου Αδαμαντία
Νικητές στην κατηγορία 5 χλμ, άντρες, ηλικίας απο 18 έως 40
1. Αγγελόπουλος Μιχάλης
2. Χιώτης Νικόλαος
3. Φώτης Στυλιανός
Νικητές στην κατηγορία 5 χλμ. άντρες, ηλικίας απο 41 έως 55
1. Κιούσης Δημήτριος
2. Κουτσοδήμας Γεώργιος
3. Τσάπαλης Γιάννης
Νικητές στην κατηγορία 5χλμ. άντρες, ηλικίας απο 56 και άνω
1. Κουνούπης Γιώργος
2. Συμεωνίδης Ευστράτιος
3. Λάγιος Ιερόθεος
Νικητές στην κατηγορία 5χλμ, γυναίκες, ηλικίας απο 18 έως 40
1. Σαγγά Λέλα
2. Τσάπαλη Μαριάννα
3. Χατζηλιώτα Αγλαϊα
Νικητές στην κατηγορία 5χλμ. γυναίκες, ηλικίας απο 41 έως 55
1. Καρόκη Ελένη
2. Μαχαιριώτου Κέλλυ
3. Αλεξάνδρου Χριστιάννα
Νικητές στην κατηγορία 5χλμ. γυναίκες, ηλικίας απο 56 και άνω
1. Μούτσα Ραϊμόντα
2. Λέπουρη Παρασκευή
3. Παπαδοπούλου Φωτεινή

Στη γενική κατάταξη νικητές στις κατηγορίες:
Στα 5χλμ. – άντρες
1. Κιούσης Δ.
2. Αγγελόπουλος Μιχάλης
3. Χιώτης Νικόλαος
Στα 5χλμ – γυναίκες
1. Σάγκα Λέλα
2. Τσάπαλη Μαριάννα
3. Χατζηλιώτη Αγλαϊα
Στα 12χλμ. – Άντρες
1. Μακρυγιάννης Αθανάσιος
2. Σκλαβούνος Ευάγγελος
3. Κοκκάλας Γεώργιος
Στα 12χλμ.. – Γυναίκες
1. Κορόζη Αντωνία
2. Χρονοπούλου Ελένη
3. Μιμίκου Μαρίκα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΟΡΗΓΩΝ
Ιωαννίδης Πρόδρομος, Ιαπωνική, Τζανής Δημήτρης Κομμωτήριο, Αίσωπος, Λινάρδος Δημήτρης , Mistral, Δαριβέρης kinderland, Special Food , Αφοί Κωνσταντίνου Αυτοκίνητα, Λουκάς Τυρόπιτες, Χανιόγλου, Χατζηβαγγέλης, PLAN B, Αντιβάχης, Παναγιώτου Μαρία, Ονειρόκοσμος, Namas, Παπαχαραλάμπους, Μεζεδοπωλείο «Το Μερακλίδικο», Καφενείο REX, Βασιλείου Ζαχαροπλαστείο, Σμαρώ Μιμίκου-Ψαθέρη, ΟΤΤΙΚΑ SPIROU, Μεζεδοπωλείο Το ΣΤΕΚΙ, Οπτικά VISION, Αγγελής Κομμωτήριο, Βεργέτης BABE, ELECTRONET Κοραχάης , Οπτικά SEGKOS, Τζανής Γιάννης, Μπαρόλας Γιώργος, Καβαθάς Ζαχαροπλαστείο, Γηροκομείο, LIVING ZHN, HONDOS , STAMATOPOYLOS, PERSAS BARDAS, Καφέ, Ευβοιώτης Φούρνος, ΓΛΥΚΑΣ ΣΚΡΑΠ, 25 Δράμια Τσιπουράδικο, Άρωμα & Στυλ, MDESIGN, MOSTAR, CAPELLISSIMO, Soyzana’s Nails, Μυωτέρης Ν ίκος, Πάνθεον, Γερμανός Βασιλικό, Το Κουφέτο, ΣΤΑΘΜΟΣ, Αδαμόπουλος BMXX,TWINS, MIKEL, Ψητοπωλείο Πας Γυρεύοντας, Γρηγόρης, Ερμήλιος, GKO, Τερτίπης, Frenzy cafe, Ξενία , STRATOS HOM, Carpe diem, Βιτζιλαίος, Βερονικιάτης Verpet, Χρυσαφόπουλος Flamingo, Ιορδάνης Free, LA FIAMA, Πολυκρέπα, Γεωργάτος, Ψαροταβέρνα Δελφίνια, MEDI PRINOY, Βαγγέλης Παναγιάρης, Καραγκιόζης, Κουρνιάτης Γιώργος, Εξαρχής, Xαντρ….ing, Κομμώσεις Μπέτη , Γυμναστήριο STAY FIT, Κομμώσεις Άννας , Ινστιτούτο Αδυνατίσματος , CHILL BOX, Γυμναστήριο ATHENS CLUB, Marlboro.

Σχετικά Άρθρα

Πρόγραμμα Αγώνων Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ U20
15 Μαΐ

Μετά την κλήρωση των ομίλων για το πρωτάθλημα της Εθνικής Νέων Ανδρών που θα φιλοξενηθεί στη Χαλκίδα από 15 ως 24 Ιουλίου 2016 (υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα κληρώθηκε στον Γ’ Όμιλο μαζί με τη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία, το Κόσοβο και την Αλβανία), Η ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ κατάρτησε το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων, […]

Beach Party Εθελοντών
30 Ιούλ

Τη Δευτέρα, υποδεχόμαστε τον Αύγουστο με ένα μεγάλο πάρτυ αφιερωμένο στους εθελοντές που βοήθησαν και ήταν η ψυχή της διοργάνωσης του Eurobasket U20, που διεξήχθη στη Χαλκίδα. Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 1η Αυγούστου, απο τις 5.30 το απόγευμα, στην παραλία Λευκαντί, με πολύ χορό, μουσική και εκπλήξεις.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP