Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Χαλκίδας

Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Χαλκίδας
6 Φεβ

Σχεδόν 100 ημέρες μετά το Greece Open G1, το ελληνικό ταεκβοντό επιστρέφει στην Χαλκίδα και στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης», εκεί όπου το τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ), με τη συμπαράσταση του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ).

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές και αθλήτριες, όλων των κατηγοριών, θα λάβουν μέρος στην πρώτη εγχώρια διοργάνωση της ΕΤΑΝΕ για το 2020, η οποία ουσιαστικά αποτελεί προάγγελο για το διεθνές βαθμολογούμενο τουρνουά που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Εύβοιας τον προσεχή Μάιο.

«Το ταεκβοντό αγαπάει την Χαλκίδα και γι` αυτό  επιστρέφουμε σε κάθε ευκαιρία. Το 2020, στο κλειστό της Κανήθου θα φιλοξενηθούν τουλάχιστον δύο μεγάλες διοργανώσεις της ΕΤΑΝΕ, συμπεριλαμβανομένης και του διεθνούς βαθμολογούμενου τουρνουά Greece Open που θα γίνει τον Μάιο με τη συμμετοχή περίπου 1.500 αθλητών και αθλητριών απ` όλον τον κόσμο», είπε ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΕ, Μάκης Καρανταγλής.

To πρόγραμμα του διασυλλογικού πρωταθλήματος:
Παρασκευή 7/2:
Παίδων 2006-2007 Μαύρες Ζώνες
Παίδων 2008 Μαύρες & Έγχρωμες Ζώνες
Παίδων 2009 Μαύρες & Έγχρωμες Ζώνες
Κορασίδων 2006-2007 Μαύρες Ζώνες
Κορασίδων 2008 Έγχρωμες Ζώνες
Κορασίδων 2009 Έγχρωμες Ζώνες
Σάββατο 8/2:
Νεάνιδες Μαύρες & Έγχρωμες Ζώνες
Έφηβοι Έγχρωμες Ζώνες
Παίδων 2006-2007 Έγχρωμες Ζώνες
Κορασίδων 2006-2007 Έγχρωμες Ζώνες
Κορασίδων 2008 Μαύρες Ζώνες
Κορασίδων 2009 Μαύρες ΖώνεςΚυριακή 9/2:
Άνδρες-Γυναίκες Μαύρες & Έγχρωμες Ζώνες
Έφηβοι Μαύρες Ζώνες

Οι αγώνες και τις τρεις ημέρες θα εκκινήσουν στις 09:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σχετικά Άρθρα

Βρέθηκε το φορτηγάκι του ΔΟΑΠΠΕΧ, που είχε κλαπεί 12/2
31 Μαρ

Στην περιοχή του Άγιου , σε δασική περιοχή και πλησίον κεραιών κινητής τηλεφωνίας , βρέθηκε παρατημένο το φορτηγάκι του ΔΟΑΠΠΕΧ, μάρκας FORD που είχε κλαπεί στις 12 Φεβρουαρίου από τον εσωτερικό χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας . Για το γεγονός αυτό ενημερώθηκε η υπηρεσία μας τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 27 Μαρτίου από το αρμόδιο […]

ΒΙΚΟΣ Street Relays Χαλκίδα - Μια μοναδική εμπειρία για όλους!
5 Νοέ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της σειράς σκυταλοδρομιών Βίκος Street Relays στη Χαλκίδα! Στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Εύβοιας, παρουσία πλήθους κόσμου, που είτε πήρε σκυτάλη και έτρεξε για την αγορά αθλητικού υλικού, που θα μοιραστεί στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χαλκίδας, είτε βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τον μεγάλο αγώνα […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP