Σας γνωρίζουμε ότι το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, τη Δευτέρα 18/9 και από ώρα 7:00 έως και την Τρίτη 19/9 ώρα 12:00, θα είναι κλειστό λόγω εφαρμογής ψεκασμού εντομοκτονίας στο χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου.
Ρομποτικός μηχανισμός για ΑμεΑ στο κολυμβητήριο – Τοποθετείται την Παρασκευή

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 16.00, στο Κολυμβητήριο Χαλκίδας, θα γίνει η επίσημη εγκατάσταση του ρομποτικού μηχανισμού, που θα λειτουργήσει για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην πισίνα.
Να σημειωθεί ότι το κόστος του ρομποτικού μηχανισμού θα καλυφτεί από την εταιρεία «Σόγια Ελλάς» και το Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης», όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί κατά την τέλεση του αγιασμού στο Δημοτικό κολυμβητήριο, τέλη του Νοέμβρη.
Σχετικά Άρθρα
Από το Σάββατο (9/4), η Εθνική ομάδα ανδρών της ΕΛΛΑΔΑΣ βρίσκεται στη Χαλκίδα,για τη προετοιμασία της στο προσεχή αγώνα με το ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, στο πλαίσιο των Playoff του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Ανδρών 2023, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 και ώρα 19:15, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστηρίου Κανήθου,«Τ. Καμπούρης».