Δείτε εδώ την πρόσκληση:
Ρομποτικός μηχανισμός για ΑμεΑ στο κολυμβητήριο – Τοποθετείται την Παρασκευή
Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 16.00, στο Κολυμβητήριο Χαλκίδας, θα γίνει η επίσημη εγκατάσταση του ρομποτικού μηχανισμού, που θα λειτουργήσει για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην πισίνα.
Να σημειωθεί ότι το κόστος του ρομποτικού μηχανισμού θα καλυφτεί από την εταιρεία «Σόγια Ελλάς» και το Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης», όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί κατά την τέλεση του αγιασμού στο Δημοτικό κολυμβητήριο, τέλη του Νοέμβρη.
Σχετικά Άρθρα
Στα πλαίσια συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, συνεργεία του Οργανισμού προχώρησαν σήμερα σε εργασίες αφαίρεσης του καουτσούκ και χτενίσματος του συνθετικού χλοοτάπητα του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Βατώντα. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ

