Τον Ολυμπιακό υποδέχεται το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα, ο Ηρακλής Χαλκίδας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volley League, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Τάσος Καμπούρης” Κανήθου. Μετά από έξι αγωνιστικές ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή με 19 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ ακολουθεί με 14, ο Φοίνικας Σύρου έχει 13 και ο Ηρακλής Χαλκίδας 12.
Ρομποτικός μηχανισμός για ΑμεΑ στο κολυμβητήριο – Τοποθετείται την Παρασκευή
Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 16.00, στο Κολυμβητήριο Χαλκίδας, θα γίνει η επίσημη εγκατάσταση του ρομποτικού μηχανισμού, που θα λειτουργήσει για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην πισίνα.
Να σημειωθεί ότι το κόστος του ρομποτικού μηχανισμού θα καλυφτεί από την εταιρεία «Σόγια Ελλάς» και το Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης», όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί κατά την τέλεση του αγιασμού στο Δημοτικό κολυμβητήριο, τέλη του Νοέμβρη.
Σχετικά Άρθρα
Γιορτή του Κλήδονα, με μουσική, χορό και γλέντι, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων και Κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδας, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 20.30, στον Πεζόδρομο Νεάπολης. Συμμετέχει ο Χορευτικός Όμιλος Χαλκίδας. Με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας.

